Schools end!

No ei kyllä minulle vaikka -94 olenkin. Vuosi viellä ja vikasta vuodesta tulee kyllä rankka yhden ison rästihomman takia. Plus opinnäytetyö. HUH! Mistäköhän tekisin? Päädynkö sellaiseen harjotteluun mistä sais kiinnostavan kirjotettuu? Yksi teki louhoksesta, yksi tunneleista ja yksi sitten merenpohjan mallintamisesta.

No jokatapauksessa kiitokset ensinäkin Gealle joka ystävällisesti käytti hieman aikaa tehdäkseen tänne uuden bannerin. Banneri ei ole ihan lopullinen vaan taustaväri muutetaan sitten kun tiedän mitä muulle blogille tehdään.Ulkoasu muutos ehdotuksia otetaan vastaan...

Kiitos entisten MTL  tyttöjen Pepin ja Mimmin, sekä sinkkiksen Carrien (en ole sinkkis fani mutta Carrien päiväkirjat on pakko katsoa). On tullut New York vimma. Eikä pelkästään turistina vaan olisi kiva asusta siellä vähintään kuukaus. Vuosikin olisi kiva jos parisuhde, raha ja työ sen sallii.... Ja rahaa täytyisi olla riittävästi myös shoppailuun. (Louis Vuitton olisi haaveena) Myös Guessin korut sun muut kiinnostaa. Jos sitä säästäisi n: 10 vuotta ja kolmekymppisenä sitten lähtisi tai ostaisi vuittonin. Minulla kun ei ole muuta päämäärää minkä kunniaksi vuittonin ostaisin.

Perjantaina Väsäilin kortteja Minnalle, Lotalle ja Katalle. Yritys oli hyvä mutta tulokset kai kiikun kaakun XD Kyllä niistä ihan hienoja tuli. Parempi jos teippiä ei olisi tarvinnut käyttää. Minkäs teet. Kynnet lakkasin tälläsiks ja asu oli tällänen. Olisin halunnut löytää ruskeat korkkarit mutta eipä sitten ollut rahaa...

Ette muuten sit oo levittäny blogia kavereille? 30 lukijaa niin on mahdollista saada HattenTatti yhteistyöhön.
Onko muuten ideoita ulkoasuun?  Tarttis päivittää vähän järkevämmäks.

Mutta jokatapauksessa. Tästä vähän kuvia Lotan ja Katan juhlista. Minnan luona en ehtinyt kauheasti käymään (kun lotalla venähti koska en ollut tiennyt että Mariakin tulee)  Valitettavasti en ottanu juhlissa yhtään kuvia (hyihäpeä) joten siitäsyystä Lotalta Marian kameralla otettuja kuuvia en saa vähään aikaan koska Maria lähti matkoille. Laitan sitten sekä Lotan että Katan ylppäreiden kuvat toisellakertaa molemmat samalla. Joten saan sitten tämän postauksen nyt julkaistua.
Kynnet: Vihreä jollain Tarjouslakalla (voin kaivaa nimen jos haluatte) Ja päälle Inglotin väritöntä. Oli värilakka mikä tahansa kestävä inglotin päälyslakka pitää kynnet kunnossa. Kyseinen kuva otettu 4 päivää lakkauksen jälkeen missä vaiheessa minulla rupee jo lakka irtoamaan.
Äidin yritys ottaa asukuva. Ilmeeni kauhee ja vyökään ei näytä olevan kunnolla
Kengät/DinSko(?) Mekko/Vila(?) Takki/H&M

Kaulakoru/korvakorut Accesorize
Yritys ottaa meikistä kuva.

Hieman epätarkka kuva. Joo ei ole ihan paras mahdollinen.

Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.