Ei oo mitään muuta kuultavaa...Silmät kiinni ja monitorit huutamaan Ei oo mitään muuta kuultavaa Hetken maailma on tässä Silmät kiinni niin tilaava kaipuu Vaadi kukaan ei mihinkään taipuu Hetken maailma on tässä.

Joo mä toki voisin pahoitella taukoa mutta empä pahoittelekkaan. Mitä sitä turhaan väkisin postaamaan, varsinkin kun tiedän että postausta on kyllä luvassa. On ollut "kiire" kuvakirjan tekemisessä, ja kuvia koulun Commenius reissujen kuvien läpikäynnissä. Oli puhe hämeenlinnan kaverin kanssa että nähtäisiin ehkä porukala, ja olis kiva saada kirja valmiiksi ja tilattuu siihen mennessä. Mutta kiitos Jannen ja Sarin, ekasta lovenian reissusta on varmasti ainakin lährmmäks 2 000 kuvaa (jos molemmat otti n.800 + omat kuvat) Onneksi oon (näköjään) niitä vähän jo käyny läpi täs parin vuoden sisällä, mutta silti on paljon läpikäymistä. Varsinkin kun Rajala Kuvapalvelun kuvakirja sovellus on mielestäni aika perseestä. Säästäähän se turhalta pohdinnalta, ja sommittelusta mutta silti. En voi laittaa kuvatekstiä (ei ole ainakaan vielä tullut vastaan) taustoja vain muutama, kannet aika virallisia. Sopii ehkä johonkin. Mutta se mikä eniten ärsyttää. KAIKKI kuvat, jotka olet avannut, menee automaattisesti siinä järjetyksessä kirjaan. Mikä on perseestä, jos avaat koko kansion. Toivottavasti saan sen pian valmiiksi. Syy sille miksi juuri Rajalassa kirjan teen, on se että voitin sinne 50e lahjakortin. ja viimeksi ennen kuvien läpikäymistä, tuli ilmoitus että "tarvitset ainakin 60 sivua lisää, jotta kaikki kuvat mahtuvat" ja kirjan hintaan sisältyy 40 sivua, ja jokainen ylimääräinen sivu maksaa euron. Joten.... pientä hommaa...

Oon kans ahkerasti siivoillut koska:
1. ensi viikonloppuna on halloween juhlat (koska muut päivät eivät sopineet. Olisi mennyt marraskuun puoleenväliin tai jouluun)
2. tuntuu että vois olla lievää kissa-allergiaa ja silmiä kutiaa... joten parasta ehkä yrittää pitää kissankarvat minimissä (toisinsanoen kissa aamulla naamalle. Jee...)

Sen lisäksi että oon sadepäivänä siivoillu, oon myös juonu teetä, poltellu kynttilöitä ja tehnyt siskonmakkara keittoa :)  

3dl vettä
1pss apetit(?) peruna+keittojuures pussi
1pkt siskonmakkaroita
mustapippuria
suolaa
1 lihaliemikuutio
laakerinlehti

Annos on kahdelle, tai yhdelle ahmatille. Vettä voi laittaa hieman enemmän makkaroiden takia. 3dl on otettu apetit pussin kyljestä lohikeiton ohjeen mukaan. Simppeliä kun ei tarvii itse edes perunoita pilkkoa. Siskolta oon saanu kans simppelin Italian pata reseptin, ja niin että valmis pakaste maissi-herne-paprika/porkkana pussi riittää mausteiden, jauhelihan ja pastan lisäksi. Ja sellainen että jopa minä nirsona siitä tykkään.

Tilasin pariviikkoa sitten Desingtarroista  yhden seinätarran, ja tuli viimeviikolla ja sain sen laitettuu seinään tänään. Pieni pettymys, että on noin pieni, vaikka koosta 1-3 otin numeron 2. (ainakin näin ymmärsin) Seinään kiinittäminen oli suhteellisen helppoa, ja mukana tulee kiinnitysohjeet. Itse teksti tarra ei välttämättä heti liimaudu seinään, vaan sen saa painaa uudestaan. Ongelma on varmasti kaikissa kuvissa (varsinkin ohuissa teksteissä) joten siitä tuskin voi laatua syyttää?? Tämä oli itseasiassa ensinmäinen sisustustarrani.


Samalla kun kävin hakemassa tarran postista, kävin myös Chlas Ohlsonilla ja tulikin ostettua enemmän kuin oli tarkotus. Ups! mutta täytyihän kuukauden tuhlaamattomuus tasoittaa sitten tuolla :P Heti kun saan vakkari työpaikan, hankin partislle sohvan, ja uusin kylppärin. Ja jotain keittiöllekkin pitäisi tehä. Pitääpä tehä sisustus postaus jokukerta. Ehkäpä lähinnä itselleni muistiin + ideapankkia. Saatte sitten heitellä ajatuksia, koska oma pää ei nyt saa hirveesti mitään järkevää aikaseksi.

Töissä sain oman projektin, Apua! "Sara on meillä vielä talven töissä ja sillä ei ole lomaa joten hän hoitaa tämän. Olen tietenkin taustatukena, mutta saat ensinmäisen asiakkaasi" Jaa... Kiitos!Isi oli jättäny meille skumppapullon käytyään pikavisiitillä suomessa. Oli käyny Hollannissa konferenssissa, ja malesialaiset työkaverit halusivat käydä suomessa ennen kotiin/malesiaan paluuta. 2 skumppalasin, ja yhden vodka huikan jälkeen olikin mukavan hihittelevä olo xD

Mää vähän personoin mun työhuonetta. Töissä sain oman projektin, Apua! "Sara on meillä vielä talven töissä ja sillä ei ole lomaa joten hän hoitaa tämän. Olen tietenkin taustatukena, mutta  saat kunnian olla saran ensimmäinen asiakas" Jaa... Kiitos!


Edellisessä postauksessa taisin mainitakkin että kävin kotimatkalla Kaaressa shoppailemassa ja mukaan tulikin kaikenlaista. tässäpä sitten ostokset. Langaton hiiri joka vihdoinkin myös toimii, ja on halpa, siskolle kympillä kirjaan kinnitettävä lamppu, uudet puhelin sormikkaat, puhelimen kuoreen tasku, vara-akku, ovi sroppari ja paketti pattereita. Hintoja.

Pahoittelut kuvien laadusta. Puhelin kun on aina mukana, ja olen kyllä pokkarillakin surkea kuvaamaan. Järkkäri olisi varmaan mulle kuin FB:ssä pyörivät kuvat tekstit matikankokeesta: "Jos sinulla on 7 omenaa, ja 3 jääpalaa, kuinkamonta pitsaa siitä saadaan? ei yhtään koska violetit alienit lentävät keltasella lehmällä"
MUTTA!! Jos joku ihana blogikeijukainen lahjottaisi mulle jonkun todella iisin junnu-mikälienee järkkärin ja kuvauskurssin siihen päälle ni olisin ilonen. Miksi järkkäri/puhelin blogilahjoja annetaan niille, joilla on jo uusi/hieno puhelin/järkkäri olemassa? Mitä tuhlausta...

Muttajoo anti olla... eiköhän tällä pärjätä. Voisin yrittää tsempata ja pitää pokkaria mukana...

Tänään oon saanu kutakuinkin tavarat järjestykseen, ja enään pitäis vaan luututa, viedä roskat ja imuroida, ja sitten onkin valmista viikonlopun "Early Halloweeniin" Yritin vaihtaa sen 1.11, mikä on se oikea päivä, mutta Eii... Murr...

Kuvakirjan tekeminen on kesken, ja jatkan varmaan ensiviikolla. Sisko lähtee 3 viikoksi isin luokse malesiaan 2 lapsensa kanssa, joten ei oo seuraa. Pitääpä tälläviikolla vielä kävästä siellä ennen lähtöä.

Mutta näihin tunnelmiin. Ajattelin tehä sisustus/kämppä postauksen. Kiinnostaisko??Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.