NAME: Nojatuolimatka Hawajille!


Heipsan! 

Olin kesällä kuuntelemassa Kaukokaipuu -blogin Nellaa blogijutuissa ja siellä oli kuuntelemassa  myös ainakin Veera ja Ulla. Muista en ole 100 varma.

Juttu oli aika hyvä ja sain sekä uutta tietoa, muistutuksia vanhasta sekä pientä lohdutusta blogi kriiseihin. En ole ainoa joka on tapellut bloginsa kanssa.

Lähdin jutun loputtua aika nopsaan syynä/tekosyynä (miten sen nyt ottaa) että pitää pakata seuraavan päivän tukholmaa varten. Noh, kyllähän se piti paikkansa, mutta ei sillä hirveesti ollut väliä mihin aikaan sen pakkaa. Jäi siis Ulla, Veera sun muut bloggarit tapaamatta. Ehkä aavistuksen jänistin + muut olivat jo ennestään tuttuja. Joten mitäpä siinä jäädä istumaan ja tuijottamaan puhelinta kuin mikäkin epäsosiaalinen mursu, joten päätin hipsiä lähes huomaamattomasti kotiin ja antaa muiden jää juttelemaan niitä näitä.


Tällä kertaa en voinut paeta. Noh, ehkä aavistuksen, mutta kello olikin jo niin paljon, että omalla aikataulullani oli jo myöhä ja kotona meninkin melkein heti nukkumaan.

Ainakin ennen muiden puheenvuoroa, oli itsekkin pakko seistä siellä. Alku hieman hermostutti, en tuntenut sieltä ketään, kun taas muut suurinpiirtein tunsi toisensa. Leipomani kaardemumma kakku ei ihan täysin onnistunut (Note-To-Self! Kananmunia ja sokeria EI vatkata vaahdoksi. Ihmekkös se ekaa kertaa mureni se kakku, kun sen pitäisi olla kiinteämpi. Vai johtuikohan jauhoista?), miltä hiukset näyttää, valitsinko sopivat vaatteet, istunko vai seisonko, syrjässä vai ei.

BubbaGump
Monterey

 VIHAAN yli kaiken isäni ottamia kuvia. Olin siis ottanut muun seurueen kuvat ja ottanut kuvaan takana olevan BubbaGump kyltin mukaan, mutta itse en sitten saa kunnollista kuvaa. Näin jälkikäteen ajateltuna, taidan vihata reissaamista muiden kanssa tai ainakin isäni kanssa. Sitten ihmettelee miksi en halua että itsestäni otetaan kuvia. Isäni on suoraansanottuna äärettömän raivostuttava. Tarinoita riittäisi romaaniksi asti ja nyt rupean vaan kiehumaan kiukusta.

Fiilistä voisi kuvailla siten, kun 6 vuotias pikku tyttö tapaa elämänsä idolin, Frozenin prinsessat Annan ja Elsan tai miksi ei vaikka Mulanin? Itse sinne mini blogeineni ja fanina tapaamassa näitä "isomman luokan" bloggareita ja "idoleita" jos niin voi sanoa.  Aivan väärässä en kuitenkaan ollut tuon asian kanssa, että muut tunsi toisensa about ennestään joten pitkälti juteltiin kavereiden kesken, mutta Ulla piti välillä seuraa. Kaiken kaikkiaan oli kyllä kiva ilta ja aijon ehdottomasti mennä toistekkin. Oli maininta jostain pikkujouluista mitä voisi ehkä harkita sekä viinimaistiaisista, mutta ite en niinkään viineistä välitä. Jos juon niin ehdottomasti Roseta tai valkkaria. Mutta muuten.

Enivei. Ensinäkin siitä huolimatta että paikalla oli yksi jos toinenkin bloggari, en saanut aikaseksi/viitsinyt ottaa sieltä oikeastaan yhtään kuvaa. 

Ulla vaikutti todella kivalta myös ihan livenä, esitteli minut pikasesti Archie gone lebanonin Inkalle, Siveltimellä- Sannalle, sekä Matkakuume  - blogin Gialle  sekä vielä yhdelle, jonka nimeä/blogia en nyt harmikseni kuollaksenikaan muista.

Niin ja Name on Nuorten Aikuisten Amerikka-verkosto 

Kuvituskuvina käytin vuoden 2011 Länsirannikolta Ei-niin-aurinkoisesta Californiasta.

Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.