#Painonpudotus 2.7.2019, kisan lopputulos ja risteily lähestyy!


2.7.2019
Lähtöpaino: 80,9kg
Paino nyt: 77,3kg
Painoa pudonnut: 3,4kg
Pottia kasassa: 300eJäin TOOODELLA kauas 20kg tavotteesta. Ja 10kg tavotteesta. Ja 5kg tavotteesta. Ilmeisesti huono yhdistelmä talvi (ei ulkona lenkkeilyä), lähen aina tosi hitaasti käyntiin talven jälkeen ja onhan asiaa tullu stressattua ja itkettyä. Ehkä mulle ei vaan sovi ulkopuoliset "pakotteet", vaan toimin mielummin itsenäisesti, koska jos epäonnistun harmistun siitä vain itse, eikä muiden tarvitse kuulla sitten millanen luuseri olen ollut kun olen epäonnistunut. Vaikka nyt en päässyt tavotteeseen, aijon silti jatkaa tätä omaa projektia ja oma tavoitteeni on risteilyyn mennessä ainakin 15kg, mielellään se 20kg. 55kg paino on edelleen tavotepainoni. Salaatti on edelleen mun kesän ruokavalio. 

Risteilystä puheenollen, varattiin meidän lokakuun risteilyn satamien retket. Yhteensä maksoi 340e, joten tuo voittopotti menee sitten retkiin (olisi ollut kyllä huisii, jos olisi saanut koko risteilyn maksettua palkinto rahoilla, mutta ei...)


Mä oon ihan super innoissani risteilystä! En oo vähään aikaan ollut reissuista yhtä innostunut kuin maaliskuun nycin reissusta (josta olen kohta saanut muokattua kuvat joten sitten postaustakin tulee. Mutta jos sulla on kysymyksiä joko nycistä tai tästä risteilystä. Teen molemmista postauksen mihin kokoon lähinnä asioita mitä itse mietin ennen lähtöä mutta jos sulla on joku kysymys niin kysy niin koitan vastata tai jos en itse tiedä, yritän ottaa asiasta selvää.

Ja jos sulla on vinkit ensikertalaiselle (niin nyciin kuin risteilyyn), niin laita alas kommenttia! 

Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.