Long Time No See!

 Hellurei!! 

Siitä on ihan mukavat 2 vuotta edellisestä postauksesta. Monta blogipostaus luonnosta tehtynä, mutta mitään saanut aikaiseksi julkaista. On tässä muutamalla reissullakin keretty käydä, mutta mitään sisältöä niistä en ottanut/tehnyt. Viimeset 2 vuotta on ehkä lienee enemmänkin ollut... Noh... Asioiden käsittelyä omasta jaksamisesta. 

Aloitin huhtikuussa tekemään lyhyempää työviikkoa, eli olen 2pv vapaalla ja 3 päivää töissä. (Ja tämä on siis mahdollista vain siksi, että äitini ja mummini perinnöllä sain maksettua oman osuuteni asuntolainasta pois). Oon yrittänyt keskittyä nyt tähän ihanaan lämpimään kesän alkuun, siivoamaan kämppää (joka ei kyllä suju ihan niin kuin ajattelin, koska polvi/polvet ovat olelet turvonnett vuoden alusta lähtien ja turvoksissa edelleen ja syytä ei tiedetä), joka on aivan karseessa sotkussa, mikä ei millään tavalla auta tähän aivoväsymykseen. Joten yritän saada kämpän sellaseen kuntoon, missä aivot saavat levätä. Se on kyllä helpommin sanottu kuin tehty. 

Oon myös näillä vapailla striimaillut lähestulkoon säännöllisesti maanantai aamuisin ja torstai-iltaisin. Ja ihan kivasti katsojamäärät ovat kehittyneet. Haluaisin kyllä pelien lisäksi striimailla myös kokkailua ja matkailua, mutta vaatii vähän välineurheilua, sekä tekniikan pohdiskelua. (ja sen keittiön siivousta). 

Lämmin alkukseä ja siitä nauttiminen, on saanut mielen jo vähän innostumaan. Konkreettisesti perintörahoja odotellessa höyläsin luottokorttia jonkun verran koska "kyllä mä saan sen maksettua" mutta tajusin että siinä menee pitkä aika, jos maksan sen minimin. Oon jo pari vuotta miettinyt tätä lyhennettyä työviikkoa, että "sitten kun olen maksanut luottovelat pois". 

Sain vuosi sitten esimieheltä huomautuksen, selkeesti heikentyneestä tehosta töistä. Mutta asioista puhuttiin, esimies ymmärsi tilanteen, mutta byrokratian takia oli sitten pakko tsemapta, ja sain työtahtia nostettua, vaikkakaan ei edelleenkään ole samalla tasolla kuin vaikka 5 vuotta sitten. 

Tuossa alkuvuodesta aloin olemaan jo niin tuskanen, että totesin että ihan sama, vaikka luotto velkaa olisi vielä, niin minähän perkele otan sen lyhennetyn viikon. Säästöjä kun kuitenkin on. Tähän mennessä, paras aika tälle päätökselle. Saa nauttia pihasta ja lämmöstä. Edelleen olen kesän töissä, joten ihanaa, ettei (toivottavasti) tule sitä fiilistä nyt sitten, että kesä menisi ihan kokonaan ohi. Meillä on viikon loma juhannusviikolla ja suunnittelimme saariston rengastietä. Elo-syyskuussa, on sitten 3vko loma, mutta en tiedä mitä me silloin tehdään. 

Innostuin taas myös ajatuksesta kielimatkasta, ja vaikka tää osa-aikanen ja vapaa-aika on ollut ihanaa aikaa (luukunottamatta polvia, ja etten oo saanu tehtyä kaikkea mitä haluaisin), niin rahallisesti odotan kyllä paluuta töihin, että voin taas alkaa suunnittelemaan tulevia matkoja. Innostuin taas ajatuksesta 3kk kielimatkasta singaporeen, joka ei oo ihan kaikkein halvinta lystiä. Mutta tavotteena olisi silti päästä viimeistään 35-vuotiaana, eli 5v sisällä. 

Mutta koitetaan pikkuhiljaa herätellä blogiakin takaisin eloon, parhaani mukaan. 


Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.