Navigointi vinkkejä!

En tiedä kuinka selvää lukijoille on, mutta ajattelin tähän laittaa vinkkiä miten omassa blogissani kannattaa navigoida.

On ihan mahdotonta saada kaikki halutut asiat suoraan etusivulle, ja siksi nämä tiputusvalikot ovatkin fiksuja ideoita.

Esimerkiksi Media valikosta löydät linkit Facebookkiin, Twitteriin sekä Instagramiin. Follow valikosta taas mm. Blogipolun, Blogkeen, Blogit.fi  yms. sivustot missä voi liittyä lukijoiksi ja seurata.

Snapchat.
Voit joko etsiä minut nimellä (Sassuliiini) tai snappaamalla mun snappi logoa, niin se lisää sinut automaattisesti seuraajakseni.

Travel valikosta löydät kaikkea matkailuun liittyvää. Vinkki linkkejä (kuten FlightRadar sekä lentoyhtiöiden Musta Lista) ja muita matkablogeja. Lisäksi saatan kerätä omia muistiinpanoja nettien syövereistä omia reissuja suunniteltaessa.

"Muuta" valikosta löytyy vähän kaikkea sälää. Lukuhaasteesen yritän osallistua, reseptejä koitan sinne laittaa ja mitä mieleen pälkähtää ja joilla ei ole omaa kategoriaa.

Tunnisteet!
Että olisi helppo navigoida, yritän minimoida tunnisteden määrää. Lisää tunnisteita löydät postauksen lopussa, esimerkiksi tietyn kaupungin postaukset tai vastaavaa. Varsinkin matkatunnisteissa, koitan rajat ne pääpiirteittäin, ja postauksen lopussa löytyy tarkentavia tunnisteita.
Jos etsit jotain tiettyä, kannattaa kokeilla hakua. Osan postaukset tunnisteet saattavat olla vajaita, ja kaikkia aiheeseen liittyviin postauksiin ei ole tullut oikeita uusia tunnisteita, mutta yritän jatkuvasti sitä kehittää.

Blogien yhdistäminen!
Kahden blogin yhdistymisen takia, matkapostauksia saattaa olla tuplana ja linkit eivät välttämättä toimi, jos se vie vanhaan blogiin.

Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.