Seuraa!
"London and beyond on elämysmatkablogi, jossa höysteenä tarinoita ulkosuomalaisuuden iloista ja haasteista. Elämyksiä haetaan ruokamatkailusta ja pienistä iloista reissun päällä, mukavuudenhalun lisääntyessä vuosien kuluessa. Blogi sai alkunsa Lenan Lontoon vuosilta ja sai lisämaustetta väliaikaisesta Taiwanissa asumisesta. Sitemmin Lontoo ja Taiwan ovat jääneet taakse ja blogi päivittyy tällä hetkellä Saksan Düsseldorfista. Intohimoinen reissaaja on vähän väsynyt jatkuvaan muuttamiseen, mutta matkailuinnolle ei loppua näy."


Pingviinimatkat


Pariskunnan reissublogi"Sukellus Asiaan on Utopia. Unelma vapaudesta, elämäntavasta ja uskosta mahdottomalta tuntuviin unelmiin, jotka realisoituvat silmiesi edessä ennen kuin huomaatkaan. Tarina lähtemisestä, heittäytymisestä ja luopumisesta. Ennen kaikkea pako synkästä pimeydestä ja ilottomista rutiineista.

Kahden ei enää niin nuoren aikuisen tulevista elämänvaiheista, ylä- ja alamäistä. Työpaikat, asunto ja suurin osa maallisesta omaisuudesta laitettiin kiertoon. Tavoitteena on tehdä joka päivä jotain ensimmäistä kertaa. Tarina elämänmakuisesta seikkailusta, sopeutumisesta ja uuden oppimisesta. Seikkailu, joka on mahdollista kenelle tahansa, joka uskoo omiin unelmiinsa.

Tärkeintä on lähteminen. Ei, siinä ei ole kyse rahasta, meillä jokaisella synnyinpaikkalottovoittajalla on mahdollisuus lähteä. Kyse on asenteesta ja halusta nähdä asioita uudella tavalla.

Lapsen asialla-projekti kulkee mukanamme kaikkialla. Haluamme tehdä oman osamme ruohonjuuritasolla lasten hyväksi niillä keinoilla ja resursseilla, mitkä milloinkin ovat käytettävissämme. Niin paljon kuin matkustamisesta saakaan itselleen, niin miksi et myös jättäisi jälkeesi jotain positiivista."


Suomalainen pariskunta, 4 vuotiaan lapsen kanssa maailmanympärysmatkalla.


"Täällä bloggaa Helena P! Rakastan reissaamista yli kaiken, mutta enää en kirjoita puhtaasti matkablogia, vaikka se sellaisena alkoi. Aika pian lipsuin aiheesta ja blogistani muotoutui lifestyle-tyyppinen tuotos. Nykyään minut voi laskea myös tubettajaksi ja Youtube-kanavaltani löydät videoita aina matkailusta kauneudenhoitoon asti. Päätin kokeilla myös vloggaamista ainakin kesän 2015 ajan. Tervetuloa mukaan tyyppi!"


Salamatkustaja on äitiysblogi, jossa eletään perhearkea Islannissa, kotina pala omakotitaloa maailman pohjoisimmassa pääkaupungissa Reykjavikissa. 


Elämää ja matkoja maailman ympäri. 
Kirjoittaja fiilistelee, reissaa ja meikkaa, haaveilee ja stailaa. 
Tervetuloa blogini pariin! 

"Believe in Your Dreams" 


"Olemme kumpikin 23-vuotiaita, toisiaan täydentävä nuori pari.. Synnyimme maailmaan, jossa oli vielä Neuvostoliitto ja kävelimme ensi askeleemme keskellä viime vuosisadan pahinta lamaa. Kasvoimme ja ihmettelimme Suomen ensimmäistä lätkän MM-kultaa. Urheilimme ja kasvoimme lisää toisistamme tietämättä muutaman kilometrin päässä (vähän niinku Beckhamit!). Matkustelimme, minä lähinnä Suomessa ja Mona siellä sun täällä. Tapasimme. Humalassa. Tutustuimme siitä muutaman vuoden kuluttua ja alotellaan nyt yhteistä elämää, meiän matkaa."50 State Puzzle -blogia kirjoittavat kaksi pääkaupunkiseudulla asuvaa ystävystä, jotka Amerikka toi yhteen. Tähän mennessä 47 osavaltiota on ihastuttanut heitä erilaisuudellaan ja jotta 50-palasen palapeli tulisi valmiiksi, syntyi tämä Amerikka-matkablogi. 


Kauanko Ullalla ja Kirsillä kestää toteuttaa haaveensa? Muuttuuko käsitys yleistyksistä kärsivästä maasta reissun edetessä? Löytyykö lännestä vastauksia levottomille sieluille? Tervetuloa mukaan seuraamaan matkaa.


Anu, 29.
Reissuja tulevavaisuudessa ja menneessä muodossa. Mukana kulkee myös aviomies Matti.

Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.