Hurts!

Nyt on siis Syysloma ohi! Lomaa oli siis torstaista etieppäin... Torstaina löhösin koko päivän sohvalla leffoja kattelen ( ja mitä nyt välissä koiran lenkitys) Perjantaina kävin sitten vähintään 3 tunnin lenkillä helsingin Pitkäkoskelle ja takaisin. Siellä sitten söimme pullat ja joimmen teetä. Loppu illan sitten taas löhösin sohvalla.
Lauantaina oli sitten Hurtsin keikka! Oli kyllä hyvä keikka ja opin tykkäämään siitä enemmän. 2 biisiä olin kuullut aijemmin ja toisen kuullut mutta en tiennyt biisin nimeä (jos joku oli siellä niin olisi kiva jos kertoisitte biisin nimi joka soi kun Hurts pyysi laittamaan kännykään valon. Kiitos!) Niin! Tosiaan Hurtsin keikalla oli ihanan näköistä kun pyysi kaikkia laittamaan jonkun valon ja näytti kuin olisi ollut tähtiä taivaalla. Kaunista<3 Keikan jälkeen oli tarkoitus mennä 69:llä kotiin mutta sen tuloon kesti 20min joten menimme 63:n pysäkille. Siellä kesti 15min. Päätimme sitten kävellä Helsingin Jäähallista kaupungille ja mennä sitten 64:lla kotiin :) Olimme sitten kotona 15 yli puolenyön.

Sunnuntaina ajoimme sitten äidin kanssa Mäntsälään. Tapaamaan Siskoani ja kattomassa hänen hevosia (tai hevosta) Siellä sitten olimme n:3h ja kävimme vähän kärryajelulla kun en sillä voi ratsastaa ku nen harrasta niin ei ole turvallista minulle. Että oli kyllä mukava viikonloppu :) Toivottavasti myös teillä oli.

Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.