Uusivuosi

Hellurei ja hyvää uuttavuotta:) Viimeset pariviikkoa on oltu Malesiassa ja ennen malesiaa oli lahjojen vaihto ja oli pakko päästä katsomaan New Years Eve ennen matkaa ja tykkäsin leffasta paljon, vaikka hahmoissa ei ollut samaa yhtenäisyyttä kuin Ystävänpäivässä. Mutta henkolökohtaisesti tykkään enemmän New Yorkista kuin Los Angelesista tai missä Ystävänpäivä nyt on kuvattukkaan/paikkaan perustuu. tykkään kun elokuvissa käytetaan useita tuttuja näyttelijöitä. Paitsi jos tehdään kirjaan perustuvaa leffaa niin olisi hyvä käyttää jotain vähän tuntemattomampii näyttelijöit.

Matka ei sujunut aivan ongelmitta mutta pääsimme turvallisesti perille ja matkalaukut pääsi myöskin perille. Lähdimme keskiviikkona 21.12 klo 7.50 lennolla joten heräsimme klo 5. Ensimmäinen lento lähti myöhässä kiitos pakkasten niin siivet piti sulattaa. No sitten pääsimme matkaan Frankfurtiin. Frankfurtin lentokenttä on euroopan suurin ja menimme junalla jossa ei ollut kuskia :DDD No mutta koska ensimmäinen lento lähti myöhässä, niin valehtelematta juoksimme lähes koko matkan koneeseen. Pääsimme kuitenkin oikealle lennolle. Emme kuitenkaan alkuperäisille paikoilemme vaan mielestäni paremmille. Ekalla riville heti bisnesluokan jälkeen. Edessä ei ollut muutakuin lentoemännän penkki joten jaloille oli paljon tilaa. Ja nyt olen niin pitkiä että yletyn ottaa tavarat ylhäältä. Olisi kiva saada jatkossa sama paikka. Vaikkakin laukut ei ole lähellä penkinalla, eikä ole oikein taskuja mihin laittaa tavarat niin mielummin otan enemmän jalkatilaa. Frankfurtista menimme Abu Dhabiin jossa odotimme sitten vaihteeks 5h seuraavaan lentoon. Olimme jonkunverran netissä kun siellä oli ilmainen nettiyhteys. Läppäristä oli vain akku vähän vähissä. Kiertelimme tasoa ja uskaltauduimme kaverini kanssa kokeilemaan voiko Visa electronilla ostaa mäkistä juotavaa. Kyllä voi :)) no sitten lento Abu Dhabissa (Arabian niemimaalla) sieltä matka oli sitten Kuala Lumpuriin. Kuala lumpurissa oli sitten hirveät passijonot ja kahden sormen sormentunnistimen otto. Jonka takia myöhästyimme bussista joka tulee puolentunnin välein ja kuljettaa sisämaan lentokentälle. Teimme sitten niin jotta kaikkien ei tarvitse ostaa uutta lentolippua, niin minä, kaverini kata ja yksi kolmas menimme reippaasti turvatarkastukseen ja isä meni viemään laukut tiskille jos ei ehdi samalle lennolle. Ei ehtinyt. isä tuli sitten laukkujen kanssa seuraavalla lennolla.


Auto oli pieni. Minä en meinannut saada ovea kiinni koska minun ja kaverini välissä oli iso matkalaukku ja minun laukku meni etupenkille kolmannen ihmisen jalkoihin. Malesiassa on muuten brittiliikenne. Samoin kuin pistorasiakin. Aamupalla oli uppopaistettui taikina palloja ja paistettua nuudeleita sekä riisiä ja hyvää kastiketta joka oli kylläkin aika tulista minun makuuni. Juotavaa on huonosti, kahvia,teetä, kokista, jotain ihme mehua sekä appelsiini mehua joka maistuu enemmänkin appelsiinilimulta eikä oikealta appelsiiniltä. Joka sopi minulle mutta lähes aina on aitoa appelsiiniä.

Mitäs me teimme?? Kävimme ajelemassa Golf autolla, Snorklasimme haiden seassa(yläpuolella), Shoppailimme Kuala Lumpurin Time Square Centerissä missä on sisällä pieni huvipuisto. Oli kyllä maksamisen arvoinen. Paitsi että kaverini ei tykkää pyörivistä laitteista joten meidän laitteet jäi vain vuoristorataan. Ajelimme Cabel Carilla(yläpuolella) Veinilimme "saari hyppelyllä", kävimme temppeleillä ja Kuala lumpurissa kävimme moskeijassa ja jouduimme laittamaan kaavut päälle. Kävimme myös vesiputouksilla ja Langawilla paikallisilla markkinoilla jotka on joka ilta eri paikassa mutta autolla pääsee helposti ja nopeasti saarella minne vaan. Auringonlasku täällä on todella nopea. Laskun näkee silmissä kun sitä tuijottaa. Olikohan siinä tiivistettynä koko 2 viikkoa? No ehkäpä kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa joten voisin niitä kuvia lisäillä.
Kuala Lumpur

Langkawi


You Tube


Time Square Center


Kuala Lumpur
Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.