Talvimasennus!

Hellureii!! Tälvi on vihdoin tullut. Ja vihaan sitä. :DD Talvimasennus alkoi, Suklaan ahmimista, peitonalle kärpetymistä, kipeä olo vaikka kuumetta ei ole, mikään ei kiinnosta ja kaikki tuntuu ahdistavan. Mutta kuulimpa kappaleen mikä aina piristää. Eli Lord Estin Uusvuos.

 Talvisin on aina hirveän paska, laiska ja ruma olo. Liian isot hupparit päällä ja toppatakki joka saa näyttää hirveän tonakalata. Tää biisi antaa positiivistä voimaa. Lauletaanhan siinä että kaikki muuttuu paremmaksi ensivuonna 2012 :)) Ja koska äiti lupautui ostamaan jumppapallon joululahjaksi niin miksi en uskoisi tuota biisiä??
Minulla oli keskiviikkona kolmas ajotunti ja pääsin liikenteen sekaan. Kerran liikennevaloissa sammu ja minun olisi pitänyt mennä eteenpäin kun muilla oli kolmio mutta jäädyin. kyllä siitä sitten alkoi sujua. Vaihteiden vaihto rupee sujumaan. Kytkintä vihaan.  Yritän mahdollisimman pian sitten hankkia automaatti auton että siinä on vain kaasu ja jarru. Ja jos samaan saa vielä mäkilähtö avustimen niin aina parempi :)) Autosta puheenollen ostettiin malesiasta tuliaisiksi ja ittellemme Katan kanssa auton venttiileihin koristeet. Yritimme etsiä tälläisiä raketinmallisia mutta ei löydetty. Ainakaan yhtä hienoja. Ostettiin kuitenkin jotain.


Minun tulevaan autoon valitsin violetit venttiilit, Siskon Skodaan valittiin vihreät ja siskon poikaystävälle punaiset. Ja lisäksi niille yhteiseksi sininen joku Carsberl mikälie olut tölkin mallinen. Isä osti audiinsa hopeiset raketit ja koska isä aikoo hankkia vespan niin siihen myöskin tuommoiset olut tölkit. Yhdessä pakkauksessa on aina 2. Vaikka kuvassa on kaikkia vain 2 niin ostimme kyllä oikean määrän. En vain viitsinyt kaikkia tunkea samaan kuvaan.
Ja alapuolella sitten minun autooni tulevat :)
Vaatteita en hirveästi malesiasta ostellut koska mallit ei oikein minulle sopinut. Mutta ensikerralla menen vain kuala lumpuriin että voin keskittyä shoppailuun :) No tuli sieltä kuitenkin mukaan torilta huonosti tehty laukku ja tunika mutta halvalla sai ja eiköhän ne nyt jonkun aikaan kuitenkin ole käyttökelpoisia. Sitten Kuala lumpurista ostin kahdet kengät, Kaveri löysi vielä nahkatakin mutta siinä vaiheessa minulta oli rahat loppunut. Mikä harmittaa paljon. 


Viimesunnuntaina olimme koko perhe syömässä Rossossa (mikä oli pikkuisen outoa koska vanhempani ovat eronneet ja myös isäni oli syömässä) Ja sitten oli tietenkin myös siskoni ja hänen poikaystävänsä. Tarkoitan siis miehensä. Meni kesällä naimisiin.
Huomasin juuri että on Perjantai 13 :) Toivottavasti mitään ei satu ja olkaa erityisen tarkkana liikenteessä ja varokaa jäätä. Täällä Helsingissä ainakin on totaalisen Killeri keli. Eilen oli niin jäistä,vetistä kuin loskaakin. kamala yhdistelmä.
Ja sain nuo ihanat korvikset ja kaulakorun joululahjaksi :))

Hyvät jatkot kaikille ja olkaa varovaisia liukkailla keleillä. Laukun ja Tunikan kuvan joko lisään tähän myöhemmin tai pistän uudella bloggauksella.

Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.