Elegant 18!

Heippa rallaa! Tällä viikolla on vietetty minun 18w synttäreitäni. Mitään hirveitä bileitä ei valitettavasti ollut. Kaverini pitää kuitenki omat juhlansa joten saan sitten pikkuisen paremmin pukeutua. :) Viikkositten sunnuntaina kaverini tuli meille ja katsoimme Varasuunnitelman koska kaverini ei sitä ollut nähnyt ja se on todella hyvä.

Maanantaina synttäripäivänäni menimme katsomaan Matka 2: Salainen Saari joka on jatkoa Matka maan keskipisteeseen. Rakastan Päähenkilöa Josh Hunteria(?) ja lisäksi Vanessa Hudgenssia. Josh näyttelee pääosaa myös tulevassa Nälkäpelissä. Päädyin myös ostamaan uuden mekon koska kaveri halusi käydä Vilassa. Tiistaista torstaihin olin vain sohvalla ja koko päivän yöpaita ja verkkarit päällä. En poistunut kotoa kuin koiralenkille.

Perjantaina Kaverini tuli meille yöks ja katsoimme 2 leffaa (Prince of persia jonka kaverini toi, sekä Lomaterapiaa) Lisäksi tilasimme Pizzat ja söimme sipsiä. Sain kaveriltani kaulakorun jossa minulla lukee Friend ja kaverini korussa Forever ( no olemmekin tunteneet toisemme 10-11 vuotta) ja olemme edelleen tiiviisti yhdessä. Oli mukana mm. Malesiassa sekä Kyproksella. Sain myös kynttilän joka on todella isossa lasissa.
Lauantai aamuna katoimme sitten maksukanavalta Vampyyrien imussa kun siitä tuli perjantai iltana puhe.  Naurettiin kippurassa :) Lauantaina menin myös isille ja samalla kun haki minut niin kävimme ostamma myös synttärilahjani. Uusi kamera. Uudesta kamerasta on pitkään ollut puhe koska vanhassani on ollut onneton zoomi. Mutta uudessa on sitten taas aivan liikaa toimintoja. Molemmat kamerat ovan Lumix Panasonic. Uusi malli on DMC-TZ20.

Tänään olimme sitten isovanhempieni luona synttäri-lounaalla. Isovanhemmiltani sain luonnollisesti hömppä kellon sekä rahaa. Siskolta sain feikin Nomination korun jossa oli Kalat horoskooppi, tassu, tassu sydämmessä,sydän sekä Täti sydämmessä. :) Loppu koru olikin samaa tassu kuviota. Edellinen Nomination joka oli melkein täynnä pöllittiin New Yorkin lentokentän turvatarkastuksessa. Kävimme myös ostaa uudet kuulokkeet koska vanhat meni viimeviikolla rikki.

Ensi viikonloppuna piti olla kaverini synttärit mutta sitten muut ei kuulemma pääse joten siirtää sitä viikolla. Onneksi minä voitin 2 lippua ensi viikonlopulle Kuvaus&Kamera messuile :) Menemme sinne varmaankin lauantaina ja sitten sunnuntaina varmaankin itikseen shoppailemaan ja kaveri ottaa synttärin kunniaksi ensinmäisen tatuoinnin (puhunut siitä varmaankin viimeiset 2 vuotta)


Nomination on siis Hattentatti.fi sivustolta.
Aurinko on ruvennut paistamaan joten toivotanki kaikille hyvää kevät-talvea. Toivottavasti se kevät tulee pian.

Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.