Viikonloppu suunnitelmia!

Heipparalla! Nyt on kiva ja kylmä viikonloppu tulossa. Tänään jäädyin totaalisesti kun tulin koulusta kotiin mutta onneksi kuuma kaakao lämmittää niin mieltä, suuta kuin sormiakin.  Huomenna äitini on illan poissa jossain töiden asiakasjuhlissa joten saan yksin olla koko perjantain. Suunnitelmana olisi ennen koulusta kotiinlähtöä muistaa käydä OPO:n juttusilla josko saisin ensijaksossa keskiviikon kokonaan vapaaksi. Koulun jälkeen olisi tarkoitus mennä kaupungille katselemaa alusvaatteita, neuleita, pitkähihaisia ja jotain muuta kivaa. Vaikka kasvonaamion?
Sitten kotiin ja sauna/leffa-ilta yksin. Saunaan, Twilight-maratoni päälle, vohvelia ja poppareita.

Lauantaina olisi sitten Katan kanssa tarkoitus mennä leffaan. Mihinkäs se laihdutus jäi? No jos synttäreiden jälkeen? Ajattelin pitää synttärit 25.2 ja viettää se Katan ja Minnan kanssa Vantaan Flamingon Hohtominigolffissa (vaikka olenkin todella huono minigolffissa). Toivottavasti löydän huomenna kaikkea kivaa ja saisin sen Monkin lahjakortin käytettyä.

Lauantaina sitten varmaankin postaus jos löydän ostettavaa mistä kirjoittaa. Siihenasti heidot ja muistakaa pysyä lämpimänä.edit: klo 21.04
Mun ja kaverin hieno keskustelu. Katson siis nyt Twilight uusikuuta.
Minä:Ahh... mä NIIN rakastan Team Jackobii ja kaikkii susii <3<3
E: sustaki tulee koht susi
Minä: xD hope so!

Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.