Virallinen ES-päivä.

Tässä on tämmöinen pikapostaus. Tuttuni teki kuukausia sitten Facebookkiin "Virallinen ES-päivä"-tapahtuman. Linkki löytyy täältä! ne joilla ei ole Facebook tunnuksia niin tässä tulee sivuilta suoraan kopioituna:"ES-päivä kaikille! Kuten päivämäärä (3.5.) osoittaakin, tuo keväinen torstaipäivä olisi tarkoitus pyhittää Euro Shopper Energy Drinkin juomiseen.

‎"Flash mob on tapahtuma, jossa joukko ihmisiä kerääntyy julkiselle paikalle ja tekee ennaltasovittuna ajankohtana jotain odottamatonta."

Haluatko osallistua Flash mobiin? Nyt siihen on loistava mahdollisuus - 3.5.2012 kokoonnumme Helsingin keskustan Rautatieasemalle Virallisen ES-päivän kunniaksi! Tapahtumaan osallistuminen ei vaadi muuta kuin läsnäolon klo 11.30 Rautatieaseman juna-aikataulunäyttöjen alla. Virallisen ES-päivän flash mob kestää noin puolen minuutin ajan ja tuon puoliminuuttisen aikana juomme ES Energy Drinkkiä - kaikki samaan aikaan!

Haluatko olla siis mukana tekemässä historiaa? Haluathan päästä osallistumaan ison mediahässäkän tekoon? Nyt siihen ei vaadita kuin osanotto Virallisen ES-päivän flash mobiin!!!

Mainostathan tätä eteenpäin, jottei tule harmia siitä, ettei osallistujia ole tarpeeksi. Jakamalla & tykkäämällä tämän/tästä olet tehnyt enemmän kuin tarpeeksi! Poliisille tullaan ilmoittamaan tapahtumasta (vaikka kyse onkin niin lyhyestä hetkestä) mutta yleinen käytäntö on, että tapahtuman järjestäjä ottaa yhteyttä poliisiin, tapahtumassa kuin tapahtumassa. En halua ongelmia.

Kiitos jo etukäteen! Nähdään Rautatieasemalla juna-aikataulunäyttöjen alla 3.5.2012 klo 11.30 ES Energydrink -tölkki kädessä!

-Tärkeintä Että Bassot Potkii "
Itse en välitä energiajuomasta ollenkaan eikä alunperin ollut tarkoitus edes levittää koko asiaa mutta päätimpä ehkäpä blogin takia tätä mainostaa. (pahoittelen) Ehkäpä itsekkin ilmestyn sinne ihan vain kuvailemaan tapahtumaa jos olen silloin liikenteessä ja kuvia tietenkin tulee jos sinne suuntaan eksyn.
Tiistaina aikasintaan tulee sitten viikonloppu postaus. Viimeistään Perjantaina.

Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.