Leffaa, koirailua ja koulua!

Heipparallaa!! Pahoittelut että näin myöhään päivitän ja valitettavasti tuskimpa loppu lukuvuonna jaksan hirveesti blogia päivitellä mutta yritän.

Perjantaina olin isäni luona ja illalla sitten sitten viimevuoden luokkalaiseni soitti illalla paniikissa että tarvisis koiralleen Dianalle hoitajan viikonlopuksi koska alkuperäinen hoitaja teki oharit. Vähän kuvailin ja hienon uuden kameran ansiosta sain mahtavan videon mutta muistikortti on valitettavasti liian hidas joten sitä ei  siirrettyy koneelle. Pitäisi hankkia uusi ja nopeampi muistikortii. kameraan. Aina kun otin Dianaa kaulapannasta kiinni niin meni makaamaan tietäen että voi vetää sitä. Kunnon hulivili jos on tilaa liikkua. Mutta jos tilaa on vähän niin nopeasti tuo rauhoittui.
Korva <3


Lauantain katsoimme Katan kanssa koko päivän vuokrattuja leffoja. Kata haki ja vei minut kotiin isin luo niin isäni ei tarvinnut (ensimäistä kertaa) Viedä ja hakea minua. Ja toivottavasti isäni saa pian ajo-opetus luvan niin ehkä minäkin saisin pian sen autoni.

Maanantaina nukuin ensinmäistä kertaa pommiin ja myöhästyin koulusta 20min. Heräsin 15min ennen koulun alkua. Koska silloin oli vielä sisähommia pakkasin kaikki meikit, harjan, lakan, hammastahnan ja harjan laukkuun ja siistin itseni sitten vessassa. Illalla kummitätini oli illalla käymässä ja sain lahjaksi juuri sitä mitä odotinkin. Arabian KOKO astioita sekä uuden Nomination palan (<3) Ja siihen päälle vielä rahaa 40e.

Tiistaina alkoi koulussa maastoharjotukset. Tosin tiistaina vain menimme Mäkelänrineen uima-hallin taakse puistoon lyömään pieniä puupalikoita merkiksi (seuraavat viikot minut voi siis bongata siellä Ma-To klo 8-16)
Keskiviikkona oli sitten ensinmäinen tehtävä. Luokka jaettiin neljään ryhmään ja jokaiselle annettiin eri tehtävät (kaikki kyllä tekee samat tehtävät mutta eriaikaa) Me olitimme Takymetrillä ja Monikulmiojonolla. Maastossa oli valmiiksi 2 tunnettua pistettä joiden koordinaatit tunnetaan ja meidän piti selvittää mitkä tiistaina asetetujen pisteiden koordinaatit ovat. Tänään sitten mittasimme Vaaituskojeella samojen pisteiden korkeuksia.

Noitten kojeiden kanniskelujen ja seisomisen takia mulla on nyt hartiat ihan sika kipeet. Oon vältellyt hierontaa. Se ei jotenki sovi mulle mutta nyt olis pakko saada. Onneksi nään Katan sunnuntaina niin voi sillon hieroa.

Minun piti vielä tehä meikkipussi postaus mutte se jääköön toiseen kertaan.


Lämmintä kevättä/Kesää. Muistattehan Virallisen ES-päivän?

Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.