Vappu!

HELLO!!!! Mulla on ollut todella hyvä viikonloppu ja vappu.
Lauantai alko perus tylsällä tyylillä koska Katalla oli päivällä jotkut hautajaiset. No ne loppuikin aika aikasin ja menin illalla sitten Katalle yöks. Menin katalle kuuden aikoihin, ja seittemältä alkoi sitten Hauskat kotivideot. Naurettiin niille kippurassa, Syötiin samalla Hotrodeja. Katalle tuli mieli syödä uutta Magnumia joten kävimme autolla Nesteellä hakemassa jätskit koska läheinen ABC on mennyt remonttiin.  Sen jälkeen kävimme saunassa ja huolsimme kynnet viilaamalla ja lakkaamalla. Ei olla mitään mestareita mutta tässä minun kynnet.
(kärki hopea on joku Tarjoustalon lakka ja sininen pohja ja päälle tullut läpinkyvä vahvistus ovat Inglotin)


Saunan jälkeen siis lakkasimme kynnet samalla kun katsoimme DVD:ltä taru Sormusten Herrasta ekaa osaa. Aloitimme katsomaan sitä klo 22.00 ja loppui klo 1.00. Voitte kuvitella kuinka hauskaa meillä oli väsyneenä. Kaveri oli lukenut Reppulin Ripulina ja minä Riepulina :) Ja tietenkin kaikkea muuta hauskaa älynväläystä tuli mieleen. Frodo on samalla tosi suloinen mutta samalla niin kammottavat silmät. Olin nuorempana perhetuttavien luona Vaasassa ja nukuin yön pojan huoneessa jolla oli juliste Frodon näyttelijänä. Sain juuri ja juuri nukutta mutta oli hirveetä kun tuntui että se tuijotti minua.

Sunnuntaina sitten menimme ensin Tammiston tarjoustaloon. Olisi tehnyt mieli ostaa kynsilakkoja mutta onnistuin välttää. Ostin myös perus tarvikkeita ja hinnakis tuli 22e. Minä kun luulin pärjääväni 40e käteisellä. Rahaa meni myös kahteen faxerin keksisuklaaseen, jaffaan ja Spice Ice jäätelöön joka on kyllä (anteeksi) Helvetin kallista. ja lisäksi ostin myös Nälkäpelin 2 painos (alkuperänen kansi) Kovakantisena. Olen aina vihannut pokkareista ja lisäksi pokkarit pilaavat kirjahyllyni. Minulla on kyllä 2 hyllyä mihin sopii pokkarit mutta en halua sarjoja pokkareina. Pelkästään yksittäisiä kirjoja.


Ajoimme sitten Tarjoustalosta Jumboon. Kävimme lunastamassa liput Koti Eläintarhassa leffaan ja sen jälkeen kiertelimme kaupoissa. Löysin ihanan farkkutakin ja nahkatakin mutta kumpaakaan en ostanut. Varmaankin lähiviikkoina menen ostamaan.
Leffan jälkeen menimme Amarilloon syömään mikä ei ehkä ollut paras vaihtoehto hintojen suhteen. Otimme kaikki Kanaa. Pihvi olis maistunut mutta oli liikaa meidän pudjetille. Ois varmaan pitäny miettiä asiaa etukäteen?? No mutta meillä oli hauskaa juteltavaa ja ottaisin sen pian uusiks.


Toppi-Seppälä
Housut-Vero moda
Kengät-Andiamo tai Dinsko
Laukku-Longchamp

Mietin koulussa viimeviikolla kun tuijottelin Ylen tornia että voisin yrittää kesällä päästä sinne. Ja lisäksi käydä uutis-studiossa (studiossa en ole käynyt. Tornissa kylläkin). Olisi kyllä hyvä jos sinne menisi useampi ihminen ja Katakin pääsisi. Mietin että voisi siskoni ja hänen miehensä kanssa käydä mutta se ei ihan vielä onnistu kun raskaana on sinne hankala kiivetä jyrkkiä portaita. Ja sitten lapsenkanssakaan ei sinne oikein mennä. Ellei lasta jätä hoitoon mutta eihän sitä ihan heti jätetä. Voisin yrittää kysyy jos minä ja Kata pääsisimme. Saa nähdä.

Maanantaina aamulla minulla ei ollut mitään suunnitelmia mutta sitten päädyimme hakemaan Katalle ajokortin ja sen jälkeen ruokakauppaan. ostokset näkyypi tässä. Sipsipussi ostettiin mutta näkyy jostain syystä tuolla vasemmalla taustalla

Sitten Vapun kuva saldoa!Maistoimme noita siidereitä enkä ymmärrä miten ihmiset voi juoda paljonkin sen makuista koska minusta ainakin juuri tuo siideri oli pahaa. En tiedä onko siidereissä nyt hirveesti mitään eroa?? 
Siinä taisi olla kaikki. Toivottavasti oli kiva vappu ja toivottavasti ette örveltäneet. 

Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.