Täällä taas!

Heipparallaa!!! Ihana olla takasin blogin ääressä. Läppärissä akku loppu ja laturi rikki mutta tilasimme verkkokaupasta uuden laturin. Onneksi ei koko konetta tarvii ostaa uusiks. Tässä olisi kuvia viimeiseltä Lätkä viikonlopusta. Kuvat eivät ole hehkeimmästä päästä.

Aurinko häikäseeIskä toi silloin Suomi-USA ottelusta mulle huivin.
En seuraa lätkää mut tän jälkeen oli pakko olla kyllä vähän innoissaan.

Suomi-Venäjää kattomas


Pelin jälkeen pelattiin vähän bilistä.En ymmärrä miten bloggaamista on ollu näin ikävä<3

Nyt vähän ajantasaisempaan hommaan. Tänään oli viimesen osanäytön eka osa ja huomenna olis vika. Ja pian olis ekavuos ohi. Ja kesätöitä ei oo tiedos eikä sen puoleen matkojakaan edes suomen sisällä. Ehkäpä silti keksin jotain. Ekoissa kuvissa olevan nahkatakin ostin 5e Katalta. Olen pitkään ettinyt nahkatakkia ja kata ei pitänyt tuosta koska oli selästä liian lyhyt ja löysi kirpparilta uuden joten ostin katalta tuon.

Olen miettinyt koska haluaisin pian muuttaa. Ja äiti sanoi että ensivuonna menen vaikka toiselle paikkakunnalle kesäksi että saisin alan töitä. Ajatukset rupesi pikkuhiljaa vilisemään ajatuksesta muutosta Turkuun mielellään lähelle keskustaa (kyllä. Jotenkin vain pidän Turusta ainakin niillä kerroilla kun siellä käynyt) Ja kuvittelin että minulla olisi kissa ja kävisin säännöllisesti salilla ja kävelemässä kävelykadulla tai Aurajoenrannalla ja tutstuisin kaupunkiin ja ainahan sitä toivoisi että törmäisi "Siihen Oikeaan" Toiveajattelua mutta eikös kaikilla näitä ajatuksia ole??  Mutta saa nähdä mitä elämä tuo tullessaan.

Bloggauksia saa vapaasti kommentoida. Paljon on kävijöitä tullut mutta suurinosa valitettavasti tuntuu tulevan amerikasta. En tiedä miten ne ovat tänne eksyneet. Isäni on taas laittanut kämppänsä myyntiin. Toivottavasti se nyt saadaan sitten myytyä. Mutta toivottavasti ei ennen grillijuhliani.

No hyvää kesää ja loman alkua kaikille :) Tai siis niille joilla on lomaa. 

Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.