Mietteitä!

Kumma miten webbikamerassa on aina kauniimpi?
No tänään kävin ostamassa Nälkäpelin DVD:lle.(JEII!!) Ostin tämän äidin antamalla ruokarahalla. Äiti lähti 3 päiväksi auttamaan ratsastuskisoja. Mutta mulla on vielä tilillä 50e (10e sen jälkeen kun tänään tulleet kengät on maksettu) Äiti antoi lounarin ja tein itsellenni makkara-valkosipuliperuna laatikon. Ohjeet on tai tulee piakkoin Reseptit välilehdelle. Joten en kuole nälkään vaikka DVD:n ruokarahoilla ostinkin.

Minulla on huono tapa aina katsoa erinäisiä dokumentteja ja usein ne tuppaavat olemaan julkkisten kuolemasta, lentokoneonnettomuuksista tai mistä tahansa onnettomuuksista.
Pienempänä kun ei katsonut muuta kuin pikkukakkosta ei tiennyt mitä maailmalla tapahtuu. Siksi tuntuu nyt että onnettomuudet ja muut surmat ovat vain lisääntyneet.  Viime aikoina olen kattonut oliko se nyt Foxilta Hetki ennen tuhoa? Yhtenä päivänä oli joku suuren aasian kaupungin Dubain? Ison kauppakeskuksen romahduksesta. Kuten usein melkein aina, kyse on monen pienen asian summa. Niin oli tässäkin tapauksessa. Rakennus oli laiminlyöty. Liian ohuet tukipalkit mitä olisi pitänyt olla, tuli 1 ylimääräinen kerros lisää ja rullaluistinradan sijaa sinne tulikin ravintoloita joten sinne piti laittaa ilmastoinnit joka lisäsi painoa. Homma lähti siitä kun katolla olevat ilmastoinnit siirrettiin väärin ja vaurioitti kattoa yhden tolpan kohdalla ja tuli halkeama. Yksi ilmastoinneista tärisytti rakennusta joten halkeamat laajeni ja siitä se sitten lähti. Rakennus romahti alle 20 sekunnissa. Miten jos niin kävisi kampissa, forumissa,stokkalla tai sokoksilla? Niissä käy päivittäin paljon väkeä. Mutta suurin osa tapaturmista vältettäisiin jos kaikki tehään niin kuin määrätään eikä poistuta reitiltä, ja reagoidaan pieniinkin ongelmiin ajoissa. 
Sitten on vielä kaikki ammuskelu jutut täällä suomessa. Missään ei ole oikein turvassa.

Pahoittelut näin masentavasta postauksesta mutta nämä vain rupee pikkuhiljaa huolestuttamaan minua. Milloin ja miten minä kuolen? Olenko siihenmennessä elänyt hyvän elämän? Kuinka moni minua muistelee? Minä muistelen nyt jo aina välillä ala-astetta ja leirikoulua. Vaikka luokkamme oli pikkuisen jakaantunut, tuli kaikki kyllä hyvin toimeen keskenään eikä ketään suuremmin kiusattu. Muutamalle pojalle piti yhdestä asiasta puhua mutta toisin kuin ilmeisesti monessa koulussa, meillä siihen puututtiin saman tien. Siksi minusta on käsittämätöntä miten jotakuta voi kiusata joskus niin pahasti ja että opettajat ja aikuiset eivät ole siihen reagoineet. Se on minulle ihan mysteerinen maailma.

Hyviä öitä kaikille. Seuraavankerran kun postaan, olen repiny hiukset päästä. Kiitos äikänmaikka<3 en vain ymmärrä miksi toisella aseella pitäisi harjotella lukunopeutta tai miten puhelimeen vastataan.. Ainakin juuri nyt se menee minulta yli ymmärryksen. Joku fiksu aikuinen saa kertoa vastauksen. Samoin kun muisstiinpanojen ja ajatuskarttojen tekemistä. Olen tehnyt 11 vuotta muistiinpanoja sekä ajatuskarttoja. Tarvitseeko niitä nyt enään käydä läpi? Olisi tärkeämpääkin tekemistä esim kieliopin harjoittelua. Mutta saa nähä miten huominen menee. Viikko sitten perjantaina olisin voinut vetää hiukset päästä.

Mutta nyt on pakko mennä nukkumaan. Aikainen herätys ja koira-aamu. Öitää!!


Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.