Viimeistä viedään!

Lauantai ja kohta se koulu kolkuttaa ovelle. Kävin Katan kanssa torstai iltana Vantaan Flamingossa katsomassa Madacascar 3:en. Ei ollut ihan niin hauska kuin oletin mutta hyvä. Se oli sitten viimeinen madacascar.

Kävin samalla parissa kaupassa. Ostin ihanan sinisen tunikan ja vihdoin istuvat farkkulegginssit. Tähänmennessä kaikki farkut näyttää takaa kuin olisi liian iso. Mutta minulla vain on niin pieni perse että kaikki farkut näyttäisi olevan liian isot. Onneksi nyt löysin vihdoin sopivan<3 Ostin myös pampula pallon.Ponnari,Tunika,Legginssit,vyö: Seppälä

 Oli kiva vaihteeksi käydä iltanäytöksessä. Olisi kiva tehä jotain vähän jännittävämpää näin nuorena. Vanhemmilla kun on ollut värikkäämpi nuoruus kuin minulla. 
Mitä mieltä muuten olette iPhone 4s ja Samsung Galaxy S3:ta? Löysin MTL:n blogista Galaxy S3 postauksen.  Itse olen todella kyllästynyt nokiaan. on ollut vikoja ja nyt jouduin nykyisen nokian muistin tyhjentämään että pääsen nettiin. Edellisessä nokiassa en päässyt kirjoittamaan tekstaria. Luonnollisesti rupesin miettimään iPhonea koska Samsungista minulla ei ole mitään kokemusta. Isälläni on iPad niin osaan Applea jotenkin käyttää. No rakastuin tuohon Galaxyyn MTL:n tekstin myötä. Kova työ rahat kerätä mutta. Mitä mieltä olette? Onko Samsung helppokäyttöinen? Löysin jo ihania kuoria sille<3


Haluan kännykälleni ehdottomasti kotelon että kolhiintuisi mahdollisimman vähän. Lisäksi tuohon saa kortteja niin ei tarvitse lenkille lähdettyä koko lompakkoa ottaa. Jos käy lenkillä vaikka ulkloilumajalla juomassa kahvit.

Seeprakuvioinen olisi ihana <3


Tiistaina alkaa sitten koulu. Ei oo oikeen koulu fiilis. Vaikkakin tuleva ensinmäinen työssäoppimis jakso pikkuisen jännittää. Näkee miten hommat oikeasti toimii (työ ajat ja paikat). Olen miettinyt myös ensikesää mutta en tiedä onko ajatukseni kovin hyvä. Rahallisesti tuskimpa. Mutta saa nähdä. Ensin keskitytään seuraavaan puoleen vuoteen.

Aijoo ja loppuun Ice Age 4 elokuvasta Maggie Simpsonin lyhytelokuva
2 kommenttia

  1. Mistä sivuilta löysit noita s3:sen kuoria? Olen mahdollisesti saamassa kyseisen puhelimen ja haluan kuoret siihen sitten

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuoret ovat Ebaysta. Kuvaa klikkaamalla kyseisen tuotteen ostosivuille. Puhelimen arvioinnin voi lukea alussa olevassa MTL linkistä.

      Poista

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.