Ikkuna shoppailua!

Ennen
Heipsan! Olin lauantaina Lotan kanssa Itiksessä shoppailemassa. Paljon ihania vaatteita, koruja yms. oli mutta en ostanut mitään. Paitsi Minna joululahjan. Löysin myös paljon ajatuksia synttärilahjaksi mutta toivottavasti siitä ei tule hirveän kallista. Käytiin muuten myös Expertillä vilkaisemassa iPhonea ja Galaxy S3:ta. Galaxy oli kyllä ihana vaikka en löytänytkään asetuksia kuin haun kautta enkä silloinkaan ainakaan nopeesti että mistä menee äänettömälle mutta eiköhän sitä oppisi käyttämään?? Itiksen jälkeen Lotta tuli meille, kiharsi hiukseni ja sovitin sopivia asuja joulukuussa pidettäviin serkkuni ylppäreihin. Löysimmekin sopivan mekon ja täydellisesti sopivat korutkin. Ainoa mistä olimme erimieltä oli mustat korkkarini. Minä laittaisin ne mutta Lotan mielestä vaaleat sopisi paremmin. Mutta vaaleat kengät on balleriinat. Mutta täytyy vielä miettiä.

Perjantaina oli tosi kiva päivä kun pääsin jo kymmeneltä töistä kotiin ja sisko oli silläväliin tullut meille. Kävimme pitkällä lenkillä. Sisko, siskon poika ja siskon koira ovat niin ihania <3 Tuli siinä rupateltua kaiken näköistä. Välillä tuntuu että sisko tuntee minut paremmin kuin vanhempani.

Jälkeen
Sain jokuaika töistä 5 lippua raveihin. No en kyllä tiedä raveista oikein mitään mutta eikö niitä olisi kiva kuitenkin päästä katsomaan? Äitini meni antamaan siskolleni 3 lippua vaikka piti vain 2 -.- Mutta jos mua ei kaivata mukaan, niin en yksinkään sinne viitsi lähteä. Mutta olen kyllä vihainen kun antoi liput ilman lupaani.

Nyt sitten pitäisi kunnolla ruveta miettimään pikkujoulua. Yhdelle kaverille lahja hankittu :) Mitäköhän lopuille sitten? Ja sitten myös pari synttärilahjaa.

Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.