Kuin elokuvissa!


Tiistai ei mennyt töissä kuin elokuvissa. Mulla on hieman huono kuulo joka vaikutti asiaan ja kuulokojeeni reistailee. Kartotimme Saunalahdessa uusien kerrostalojen pihoja ja koska ne on niin kiinni toisissaan, ei sitä GPS:llä saa joten jouduimme ottamaan ne Takymetrillä. (Takymetrille kerrotaan missä se on, tunnettujen pisteiden avulla, sen jälkeen voidaan ruveta prisman avulla kartottamaan ja oikeat koordinaatit ja korkeudet saadaan ilman satelliitteja.) Tässä ongelma on se, että toinen joutuu olemaan koneella ja toinen liikkuu prsiman kanssa. Jos välimatka on pitkä, pitää prismassa olevan huutaa vaihtuuko viiva, prisman korko tai koodi (eli onko aita, tukimuuri, puu, rakennus yms.) Yksi ryhmäläisistä oli kipee joten meitä oli vain 2 ja mä jouduin sitte kojeeseen vaihtamaan noita tietoja painaa "mittaa" painiketta. No ei siinä mitään. Tuli vain vääriä koodeja, ylimääräsiä viivoja koska olin unohtanu vaihtaa viivaa, viiva tuli mihin ei pitäisi, akut lopussa 2 kertaa... Laitoin päivän lopussa akut latautumaan mutta en sitten ollutkaan painanu niitä kunnolla. En tiedä sitten milloin ne laitettiin lataukskeen mutta virtaa oli senverran että pärjättiin keskiviikkona niillä. Keskiviikko meni hieman paremmin. Toinen kuulokoje toimi ainakin osan aikaan joten kuulin paremmin mitä huudettiin. Lisäksi tuli vain yksi väärä koodi (kait) ja muutama ylimääräinen piste mutta se ei haittaa. Ei mennyt Tiistai ihan niinkuin elokuvissa.

Torstaina mulla oli sitte Näyttö tuosta kartotuksesta ja meni kyllä hyvin. Sain kolmosen :) (numerot 0-3) Itse toppi jaksosta tuli huomautusta huolimattomuudesta mistä olen kyllä osittain tietoinen. Mutta tuo näytön todistus on kuulemma tärkeä töitä hakiessa. Perjantai meni sitten töissä NIIIIIN vituiks että ei mitään rajaa. Apupiste oli epätarkka ja minä olin sen GPS:llä mitannut, onnistuin kaatamaan kojeen (oonneks ei ehditty kartottaa kovin paljoa joten hirveesti ei mennyt hommia uusiksi) ja sitten tuon möhläyksen jälkeen ehdimme orientoida yhden pisteen kun huomasin että koje ei ole tasattu joten UUSIKS!! Lisäksi olin kerran unohtanut vaihtaa oikean koron. Toivottavasti siitä ei tuu hirveästi ongelmia?? Että sen pystyy koneella korjaamaan?? Olen myös miettinyt pääni puhki mitä pikkujouluissa tarjoaisi ja kuka ostaa (nyyttäri periaatteella siis). Lotta ehdotti myös Spiritismiä. Onko joku kokeillut?? Ajatuksena kans pelata pelejä (PS2, Wii, lautapelejä...) ja katsella leffoja. Aijoo. Kuunellaan autossa töissä aina Voicea ja siellä on ollut kilpailu missä voi voittaa samsung galaxy S3:n jonka siis haluaisin. Työkaverini sitten heitti että "heitä sinne hakemus. Kirjota että oot ollu nyt 2kk palkattomassa työharjottelussa. Pitäis saada siitä joku palkka" :D työkaveri on varma että mut valittaisiin. Siinä pitää radiossa huutaa mahd kovaa esim "aamukeksit on parasta" tms.

Lauantaina oli siivouspäivä ja sain siivottua ja tehtyä pikkujoulun ostoslistan valmiiksi ja lista on nyt lähetetty osallistujille, että kuka tuo mitäkin. Sunnuntaina kävimme mummin luona syömässä. Vain minä ja äiti. Pikkujoulu lounas :) possua ja lohkoperunoita ja jälkkäriksi jugurtti/hedelmä pirtelö.

Huomenna alkaa viimeinen työviikko JIPIII!!! ja toivon että en joudu enään samaan ryhmään. Töppäsin kunnolla ja juuri se homma on vähän tylsää. Toivottavasti viimeinen viikko menee paremmin.

Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.