Partyy!!!! Tai sitten ei?

Mulla on ollu tosi tapahtumarikas viikko. Ensinäki nyt on sitten työt loppu ja palasin maanantaina takaisin koulunpenkille. Torstaina 29.11 sain vapaapäivän koska töitä on vain puolipäivää. Tostaina sitten vain loikoilin, luin ja join kuumaa kaakota. Siivosin myös huonetta lauantaita varten.  Postista tuli myös iloinen yllätys Suomalaiselta Kirjakaupalta kun olin voittanut J.K. Rowlingin uuden kirjan Paikka Vapaana singeerattuna<3
Perjantaina sitten kävin työpaikalla vain kääntymässä. Lähdin seitsemältä ja junat olivat tietysti myöhässä ja sitten sanottiin että ei tarvitsekkaan tulla. No minun piti silti hakea työkengät ja verkkarit kaapista.  "töiden jälkeen" kävimme allekirjoittamassa uuden asuntoni myyntisopimuksen sekä vilkaisemassa sitä.

Illalla Lotta tuli viettämään iltaa. Meillä oli kyllä lauantaiksi pikkujoulut mutta Lotta nyt kaipasi pikaisesti seuraa joten mitä sitä ei ystäviensä eteen tekisi?

Lauantaina oli sitten vihdoin pikkujoulut ja hauskaa kyllä oli vaikka maltillisesti. Kaikille oli vain yhdet siiderit ja riitti vallanmainiosti. Limua oli sitten yhteensä 9 litraa mutta vähän päälle 3 litraa juotiin. Meitä oli siis neljä, yksi ei juonut kuin kokista. Pelasimme Trivialii. Voi kuulostaa todella tylsältä mutta hauskaa meillä oli ja innolla odotan uusinta kierrosta. Sunnuntaina olin sitten vain ajelemassa, (ajo menee kuulemma hyvin vaikka itse en olekkaan siitä ihan niin varma.) ja isovanhemmilla syömässä. Itse en kyllä oikeen syönyt kun ruoka oli klo 2 ja aamupalan söin klo 12-13 :D ei oikein ollut sitte nälkä.
Perjantai-ilta lotan kanssa. Pizzaa, limuu, siiderit, sipsii ja "Hiiri jota ei saatu hengiltä" Erittäin hyvää komediaa ja pienenä yksi suosikki elokuvistani.

Lauantain pikkujoulujen jälkeisenä aamuna jo hieman siivottuna.

Keskiviikkona oli serkkuni ylppärit. Tälläsellä asulla lähdin liikkeelle.
Sukkikset Gina Tricot, Kengät Spirits Store

Mekko: Vila Perus mustatoppi Gina Tricot

Huono kuva. Korvikset Malesiasta, kaulakoru äidin vanha, meikkinä kokeilin lilaa luomiväriä joka ei nyt näy.

Punainen lakka: Vanha seppälästä. Glitter lakka Gina Tricot.

Tähän loppuun vielä tämmöinen MUSCH:ilta. Eläin ihmisenä pitäähän minun osallistua tähän. 
Olen mukana jakamassa MUSCH Jouluiloa!
Käykää tykkäämässä MUCH:in FB -sivuista. Jokaisesta tykkäyksestä lahjoitetaan ruokaa kissoille ja koirille.
Tänä jouluna ei yhdenkään kissan tai koiran tarvitse olla nälissään. Siitä pitää huolen MUSCH, joka lahjoittaa kissan- ja koiranruokaa seitsemälle suomalaiselle hyväntekeväisyysjärjestölle, jotka asettavat etusijalle kissojemme ja koiriemme parhaan. Osallistumalla kampanjaan voit vaikuttaa siihen kuinka paljon ruokaa tänä jouluna lahjoitetaan.MUSCH lahjoittaa jokaisesta Facebook-ryhmänsä tykkääjästä, #muschjouluiloa-hashtagin sisältävästä tweetistä sekä kampanjaan linkittävästä blogipostauksesta ja -bannerista 120 g luonnollista suomalaista MUSCH BARF® kissan- ja koiranruokaa."


Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.