Hello!

Heissan! Eipä ole mitään ihmeellistä kerrottavaa mutta halusin laittaa muutaman kappaleen mitä olen paljon viimeaikoina kuunellut.
Nuo kappaleet ovat vain niin ihania<3

Pidimme yhtenä päivänä Katan kanssa leffa-illan ja katsoimme 3 elokuvaa.
Hauska piirretty. Sai pikkuisen nauraa.
Hyvä. Tykkään. Ja etuosassa olevalle naurettiin Pepsodent hymystä :D
Ei niin hyvä kuin Vamppyyrien imussa. Eikä bella edes saanut lasta tässä :S Ei tainnut sitten olla sceary movien tekijöilt??

Puolet maikoista on ollut viikon italiassa ja meillä on sijainen joten hommat ei oikein etene. Kirjoitan tätäkin juuri nyt tunnilla. Itse en vieläkään tiedä olisiko pitänyt lähteä mukaan vai en. Toki olisin halunnut lähteä Italiaan mutta ne Italialaiset?? Ja kysyin mitämieltä muut ovat mutta kaikki vastasi vain neutraalisti joten en sitten tiennyt pitäisikö lähteä vai ei. Ja syy miksi epäröin on todella paska enkun taitoni vaikkakin italialaiset ovat ilmeisesti huonompia. Onko teillä kielitaito ollut teille henkinen este?? Sloveniaan ainakin sitten lähden koska yksi luokkalaiseni tytöistä on päättänyt lähteä.

Keskiviikkona kävin kaverini kanssa näyttämään asuntoani. Ihan huvikseen ja auttaa miettimään miten sen sisustan ja samalla lisää kuvia asunnosta. Samalla varasimme matkan hiihtolomalla Tukholmaan. Ihanaa päästä pois synttäreinä. Tuo tuleva matka lievitti tuskailua että olisiko pitänyt italiaan lähteä. Voin mennä sinne vuoden päästä mutta en tiedä keitä sinne lähtee jos kaikki halukkaat ovat siellä nyt.

Viikko on ollut aika perseestä. Maanantaina ja tiistaina luokkalaiseni oli ihan normaalisti paikalla mutta sitten To-Pe ( Keskiviikkona en itse ollut koulussa) Olin ainoa kakkos luokkalainen ja perjantaina kun on vain äikkää ja enkkua joten olin sitten yksin ne tunnit kun ei kukaan vaivautunut tulemaan.

Lauantaina kävimme näyttävässä vanhalle ylä-asteen kaverilleni/tutulleni asuntoa
Loppu ilta sitten jäätelön ja kovalevyn leffojen seurassa.

Rupesin tuossa taas vaihteeksi miettimään luokkakokoustani joka siis on ensi kesänä. Meillä Facebook aikana kaikki ovat saaneet tiedon ryhmän kautta. Meillä on siis puolivuotta aikaa luokkakokoukseen ja olen jo 3 vuotta ollut tarkoitus laihduttaa sitä varten mutta eipä ole onnistunut. Mutta mitäpä siitä? Enköhän minä kuitenkin osaa valita jotain vartaloa imartelevaa päälle? Olen lueskellut foorumeita ja iso osa on ollut menemättä luokkakokoukseen koska on ollut kiusattuna. Myös lukenut että ihmiset ei hirveästi muuttuisikaan 10 vuodessa? 10 vuottahan on pitkä aika? Minulla tosin taitaa olla epätavallisen hyvä fiilis meidän kokouksesta. Toki se hieman hermostuttaa. En ole siitä kauneimmasta/laihimmasta päästä. Mutta ei meillä kukaan vihannut ketään. Toki jos joku möläytti jotain tyhmää niin toki se muistettiin. Mutta minä ainakin haluan luottaa luokkaani.  Yläasteen luokkakokoukseen en menisi ellei olisi kaikkien rinnakkaisluokkien yhteinen.  Kaikki kaverini olivat rinnakkaisluokilla. Ja oli siellä kyllä yks vihamieskin. Mutta se asia oli hieman monimutkainen ja olen jättänyt ne asiat aikoja sitten omaan arvoonsa.

Niin... Mitä luokkakokouksessa pitäisi tehdä? Osa on heittänyt että jonnekkin eka syömään ja sittn jonnekkin jatkoille. Mutta mihin syömään ja jatkoille? Helsingissä siis.

Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.