Kirja-arvostelu!

Mulla on nyt työn alla monta kirjaa. Päätin nyt julkaista tän yksinään. Ehkä loput kirjat sitten kokoan useamman samaan postaukseen.

Lars Kepler: Hypnotisoija

"Tukholmalaisen lähiön urheilukentältä löydetään raa'asti murhattu mies. Myöhmmin myös miehen vaimo ja tytär löytyvät surmattuina. Perheen poika Josef on elossa, mutta vakavasti loukkaantunut. Suomalaistaustainen rikoskomisario Joona Linna pyytää traumoihin erikoistunutta lääkäri Erik Maria Barkia hypnotisoimaan Josefin, jotta murhaajan tuntomerkit saataisiin selville. Bark suostuu, vaikka on aiemmin vannonut, ettei enään koskaan hypnotisoi ketään. Samalla hän joutuu mukaan painajaismaisten tapahtumien ketjuun.

Oma Arvostelu:

Pidin kirjasta. Tapa millä kirjotettu vaatii vain totuttelua. Kirja kirjotettu monen eri hahmon näkökulmasta. Myös Erikin vaimon Sixan näkökulmasta jolla on myös iso osa kirjassa. Siihen tottuu. Itselle myös vähän ruotsia mistään lukeneena ruotsinkieliset paikannimet menee minun päässäni " Ja juoksin äkkiä läheiseen X puistoon ennenkuin ehdin kadottaa hänet näkyvistä". En oikeen tiedä miten ne nimet pitäisi lausua. Mutta siihenkin jälleen tottuu. Yksi kohta hieman ärsyttää kun, Erik rupee kaivelemaan menneisyyttä, niin se tuntui paikoin aika turhan pitkältä. Siinä oli mielestäni asioita joita ei välttämätä tarvitsis olla ainakaan niin pitkästi. Hypnotisoija taitaa olla ensimäinen ns"aikuisten kirja" minkä luin.

Loppuun vielä kirjatiedote eli sarjojen jatkoja joiden julkaisupäivät ovat tiedossa. (Itselleni oikeastaan muistutukseksi)
Kanen aikakirjat 3 :Pedon varjo (tammikuu 7, 2013)
Yön Talo 7: Kahlittu( helmikuu 15, 2013)
Kirja aikojen alusta 2: Tulikronikka (helmikuu 15, 2013)
Langennut enkeli 4 :Loppusoitto (helmikuu 25, 2013)
Tarkoitettu-trilogia 3:Perillä (toukokuu 3, 2013)

Vielä kun Olympoksen Sankarit tulisi niin kaikki seuraamilleni sarjoille tulisi jatkoa. Mutta on tuo 5 kirjaakin todella paljon. Ja 4 jo heti vuoden alussa.<3

Muoks:// Ja juurisaamani tiedon mukaan vielä 2 kirjaa tulossa.
Susiraja 2:  Uhanalainen (Kesäkuu 7, 2013)
Alismaan tarinat 1: Ylismaan Gregor (Huhtikuu 19.2013 Suzanne Collinsin kirjoittama joten pakkohan se Nälkäpelin jälkeen on pakko saada)

Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.