Pääsiäinen.

Heipsan! Pääsiäinen oli ja meni ja kivaa oli jos lasketa sitä et olin kipee. Torstaina käytiin vihdoin ostaa mulle iPhone 4S <3 Ja katsomassa Katan kanssa Vieras elokuvaa. Oli kyllä tosi hyvä. Valitettavasti en voi antaa kunnon arvostelua koska en ole kirjaa lukenut. Syynä se että sitä mainostettiin aikuisten kirjana. Nyt olisin kuitenkin valmis sen lukemaan jahka saan sen. Postauksesta tulee nyt sekava kun meni vähän hassusti koneella+kännykällä blogatessa. Joten yritetään tää nyt saada kuntoon. En siis tehnyt lomalla paljoakaan kun olin/ kipee. Lauantaina käytiin ajelemassa ja harjottelemassa taskuparkkia. Rupee sujumaan. Valitettavasti jouduttiin TAAS siirtämään liukasajoa ja inssiä. Syynä se että olen silloin sloveniassa. 2vko<3
Sunnuntaina oli pääsiäislounas isovanhemmilla ja tietenkin sisko perheineen myös. Veimme kans verkkokellariin mulle lisää tavaraa. Iso osa oli mun vanhoja leluja :D Mutta myös imuri ja lamppu meni. Aikasemmin ollaan viety pesukone joten mulla rupee olemaan koko kalusto kerättynä. Paitsi ruokapöytä,mikro + kattilat, pannut, paistinlastat, aterimet...
Nyt on sitten myös ensijoulun Thaimaan matka varattu :) en malta odottaa.

iPhone 4S ja kuoret Jumbon Teknik Magasinetista 16e

Leffan asukuva. Valitettavasti Lotta ei osaa ihan vielä ottaa kunnolla asukuvia :D
Mulla on hirveen vähän pastellisii vaatteita tai ainakaan sellasia mitä voisi kylmällä säällä käyttää ja halusin väriä joten pääsin yhdistää Pinkin ja Sinisen. Mielestäni sopii hyvin yhteen vaikka molemmat ovatkin silmiin pistäviä sävyjä. Ranteessa iso kimalteleva kello ja kaulaan näyttävä koru. Vielä jos minulla olisi ollut jalassa vielä hopeiset converseni.

Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.