Living!

Heipsan! Tässä olis viimeviikon fiiliksiä ja menoja. Oli tarkoitus julkaista pääsiäisen jälkeen mutta julkaisen sen sittenkin nyt.
Yhtenä Perjantaina rupesin (kiitos Putouksen   mistä en välitä yhtään) siivoomaan. Ja tuli hirvea dance fiilis kuunnellessa AIKAKONETTA! Ihan tosi! Millon viimeks on Aikakonetta kuunnellut? Tanssin ja hyppelin koko perjantai illan samalla siivoilessa. Onnistuimpa samalla (vihdoin) alotettuu kuntokuurin (tosin saa nähdä kuinka pitkään se kestää) jumppapallolla.
Sain myös kauan odotetun puhelinsoiton. Kutsu työhaastatteluun <3 Työnä olisi vektorointia joten saattaa olla hieman tylsää mutta mikäs siinä. Työ kun työ. Ainakin on helppoa ja simppeliä jos on yhtään samanlaista kuin koulussa. Vektorointi on siis sitä että piirrät kartan päälle. Kartta kyllä otetaan piirtämisen jälkeen pois niin että vain piirretty jää. Maanantaina oli sitten haastattelu joka tuntui kyllä menevän hyvin. Luokkalaiseni on tietääkseni samaa töitä kesän tekee. Ainakin samassa paikassa ja oletan että samaa hommaa kuin minäkin. (jos mut valitaan) Viimeviikon ne haastatteli ja sanoi että yrittää saada tälläviikolla soitettua valituille. Joten pitäkääpä peukkuja. Kävin sitä ennen kaupungilla ja sisko poikansa kanssa saattoi mut tikkurilaan asti :) Mutta onneks nään Jimiä  pääsiäis sunnuntaina.

Lauantaina käytiin Lotan kans leffassa katsomassa Mahtava Oz. Oli kyl tosi hyvä ja Mila Kunis on NIIN nätti ja ihana<3 (harmi että muuttui pahaksi vihreäksi noidaksi) Outoa että viikonlopun näytökset alkoi vasta 20.35 vaikka on k12 leffa. Olin sitten yhden aikaa kotona ja juuri ja juuri ehdittiin busseihin. Muuten olisi pitänyt keksiä toinen tapa mennä kotiin tai jos junat kulkevat puolenyön aikaan niin kannelmäkeen. Kaipa Siskolleni tai isovanhemmille olisi päässyt. Isovanhemmille mulla on kyllä avaimet mutta jos sinne keskellä yötä menee niin saa varmasti sydärin. Päivän asukuva tulee seuraavaan postauskeen. (syynä se että kirjoitan tämän loppuun koulussa.)
 

En jostain syystä saanut kuvaa pienemmäksi.  Mutta nyt me aletaan tekee 3D mallia 3D - tulostimella :D Siitä sitten seuraavassa postauksessa. Yöppä on muuten saatu joululahjaksi Seppälästä.  Mutta nyt sitten rupean tekemään rästitehtäviä ennen kuin jakso vaihtuu enkä ole puoleen vuoteen koulussa (syynä vikan ja ekan jakson työssäoppiminen.)

Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.