DingDong!

MJoo eli en siis kattonu euroviisui mutta kuulemma meni niin lätkässä kun viisuissaki huonosti.
Ja en muutes pääsyt ekaa inssiä läpi. Damm.... Well.... Next Time....
Asustelin tän viikon isillä ja täältä on lyhyempi matka töihin. Innostuin kattomaan Serranon perhettä kun meille muutti uusi henkilö asustelemaan ja sillä on kaikki serranojen kaudet sekä pienitalo preerialla kaikki kaudet (huomasin että ensimmäiset preeriat oli K-12 ja myöhemmät K-7 ja joissain ei sitä lukenut ollenkaan??) Itse en siis sitä sarjaa kattonut kuin satunnaisesti.Mutta tosiaan katottiin porukalla Serranojen ekat 3 jaksoa. En muistanut kuinka hyviä/hauskoja sarja onkaan. Mutte mielestäni edelliis vähän turhan pitkä mutta onneksi niissä ei ole turhia Liibalaada juttuja. Katoin siis eka sarjan vikan jakson ja sitten ensinmäisen. Eipä ihan täsmännyt. Olis voinu sen lopun tehdä paremminkin. Ärsytti myös se et Curro suuttui Diegolle vaikka Diego teki kaikkensa. Muutenkin perheen hajoaminen oli vähän niinjanäin... Olin unohtanu kui ihania Eva ja Markos olikaan<3 Juonipaljastukena vikasta jakosta siis että loppuu siihen kun Tete ja Guille häippäsee, Curro joutuu nuorisovankilaan niin Diego tekee itsarin hyppäämällä alas sillalla. Mutta sitten Diego herää ja onkin häiden jälkeinen aamu. Kaikki se mitä 8 kauden aikana tapahtui OLI UNTA! Jumaliste ei voinu parempaa loppua tehdä? No loppu oli kyllä hyvä yllätys mutta toteutus ei.

Pistin juuri A-Aste luokalle viestiä että ketkä ovat tosissaan tulossa. Rupesi siinä kun vastauksia rupesi tulemaan niin hieman jännittämään mitä tulema pitää ja itse en ole suurinta osaa nähnyt ala-asteen jälkeen. Muutamaa sitten yläasteen jälkeen mut eipä oltu yläasteella mitenkään erityisen läheisiä vaan liikuimme eri piireissä (niinkuin 4lk jälkeen) Kaikki tuli tosin hyvin kaikkienkanssa toimeen ei siinä mitään... Mutta tosiaan hieman jännittää nähdä kaikki vanhat tutut ja kaverit.

Keksin PIITKÄN pohdinnan ja ajatusten heittojen jälkeen mitä ostan 3 kaverille lahjaksi. JA NYT MÄ TIEDÄN! Tietenkään en valitettavasti voi sitä vielä kertoo mutta kerron siiten kun kyseiset lahjat on annettu. Eikä lahjat ole kovin kalliitakaan.

No! Ei mennyt läpi toinenkaan inssi mutta ei se paljosta jääny. Kolmaskerta toden sanoo... Kolmehan on yleinen lukumäärä mitä monet käy. Jos en seuraavalla kerralla pääse, otan asian henkilökohtasesti.

Vietiin keskiviikkona verkkokellariin minulle ruokapöytä. Saan kuulemma myös ihan kunnon olohuone sohvan koska isäni haluaa yhteen huoneeseen mielummin huoneessani olevan pikku sohvan kuin ison olohuone sohvan. Tottakai olen iloinen<3 Mitäköhän parvekkelle sitten ostais? Alkuperänen ajatus oli laittaa se pieni sohva parvekkeelle (olohuone sohvaksi olisi silloin tullut Ikean vuodesohva joka on huoneessani äidillä) Mitään ei puutu :) Vuosi pitää vain valitettavasti vielä odottaa -.- Argh.. en jaksa -.-'

Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.