Sitäsuntätä!
Perjantaina Lotan piti tulla yöksi kun äiti oli poissa mutta suunnitelmiin tuli muutos. Menin isin ja vaasan perhetuttujen kanssa katsomaan MM- Suomi-Saksa. No nythän kaikki jo varmasti tietää että suomi voitti 4-3 jatkoajalla. En ole yhtään lätkäfani enkä ole aiemmin MM-kisoi seurannut edes telkkarista mutta hauskaa siellä silti oli. Itse fiilistelin suomihuivilla ja suomi kynsillä :DD (hieman sotkuiset kynnet kyllä) Meillä oli mielestäni tosi hyvät paikat. Jos istuisimme alhaalla niin silloinhan oikeastaan näkee huonommin, mutta ylhäältä näkee koko kentän.

Lauantaina kävin sitten isin kanssa ajelemassa viimeistä kertaa ennen inssiä (KÄÄKS!) Aijoo ja ollaan me tietty liukkaallaki käyty. Ihan hauskaahan se oli. Kerran vedettiin auto ympäri (ei siis katolteen). Harjoteltiin taas taskuparkkia joka rupee pikkuhiljaa sujumaan. Mäkilähtö vielä kerrattiin mikä oli ihan hyvä juttu kun olin hieman unohtanut. Mutta kylläsesiitä. Kyllä mä kuulemma sen inssin läpipääsen. Valitettavasti se on klo 15 ja ruuhka-aika (dääm).


Laukku- H&M- 9,90e
Vyö-Spirits Store-15e
Kengät-DinSko-24,90e
Sunnuntain olin Lotan kanssa kaupungilla ettimässä mulle asusteita kevään juhliavarten. Pyrittiin niin että pääsisimme mahdollisimman vähillä ostoksilla. Lopputulokseksi tultiin siihen että ostetaan asusteet kaapista löytyviin valkoiseen mekkoon, farkkutakkiin ja turkooseihin koruihin. Tarvitsimme siis enään laukun,kengät ja vyön. Koska turkoosi on kapuoissa hankala väri eikä meinaa löytyä, totesimme että ruskee sopii hyvin turkoosien korujen kanssa. Lisäksi kenkiä ja vyötä voi käyttää myös ihan arjessa. Mulla kun ei oo pariin vuoteen ollut balleriinoja. joko hankaa/painaa tai ovat todella rähjäset. Viimekesän kuljin kokonaan converseilla. Oli kyllä hieman hiostavaa... Olisi vielä kiva jos löytäisin ruskeat korkkarit.
Mukaan tarttui myös..... (tättä-tättärä-rää.....)
Ally Condien PERILLÄ!
Oon NIIN fiilareis<3 Ehdottomasti yks mun suosikkisarjoista ja viimenen osa on nyt täällä<3 Ja mun kirjahyllyssä<3 Pelkästään kirjan kantta voisi tuijotella ikuisuuden. Sarja on ensinmäinen jonka ostin kannen takia lukematta edes taka-kantta. Enkä ole katunut hetkeäkään. Malttamattomana odotan että pääsen kirjan kimppuun.

Ainiin! Vappukin oli ja meni. No emme kyllä tehneet mitään kummosta eikä kuviakaan tullut juuri otettua. Katan kanssa pienimuotoinen Piknik meidän ala-asteen pihalla. Eväinä oli vain donitsit/tippaleivät, sipsit ja yhdet siiderit. Siidereistä tuli mieleen. Join Sloveniassa paljon paikallista Union Radler olutta (olutta mihin on lisätty mehua) ja nyt tätä saa myös suomesta :) Ei Unionin vaan Foster Radler. Sitä pitäis pian maistaa onko yhtä hyvää kuin Unionin Grapefruit :) Mielestäni se ei maistunut oluelle vaikka toisen mielestä maistuikin. Joten en siis mene mausta takuuseen.
Meinasin että tungen samaan postaukseen vielä inssin tulokset mutta ehkä en tungekkaan. En ole vähään aikaan ehtinyt tehdä postausta joten julkasen tämän nyt. Mulla on ollu hieman kiire kun työssäoppinen alkoi ja työpäiväkirjaakin pitäisi kirjoittaa (huonolla menestyksellä).  Varautukaa tosin siihen että nyt koko vuosi menee vähän hitaamman puoleisesti. Ensi lukuvuonna kun on kaikki valmsitumsi härpäkkeet ja hommat loppuun joita jäi/jää tältä vuodelta, opinnäytetyön kirjoittamista... Mahdankohan valmistua ihan ajoissa? Äiti saisi slaagin. Mutta onkos se nyt mun syy jos 1. opettaja antaa liikaa tehtäviä ettei ehdi tehdä vaikka on jokapäivä ajoissa koulussa? 2. Opettaja antaa paperin "piirrä samanlainen" ja jotkin ohjeista käydään taululla läpi mut vitustako minä enään sen jälkeen niitä enään muistan? Ohjeet paperille kiitos! 3. Oman alan aineet ja ns "turhat aineet" (taide,liikunta, yms...) menee päällekkäin.

Mutta sesiitä sitten. Toivottavasti ei vierähdä kovin pitkää aikaa seuraavaan postaukseen.

Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.