Blogi mietteitä

Tässä tällänen ajatus postaus. Tämä siis saattaa olla joidenkin mielestä tylsä mutta teen tämän nyt silti.

Blogista:

Pitääkö blogia tehtäessä pitää täysin oma päänsä? Vai mennä mukaan siihen, mitä ihmiset lukevat, vaikka itse sellaista yritän välttää?? Ensimmäisenä tulee mieleen kauneus. Itse olen todella huono ottamaan asukuvia vaikka sitä yritänkin. Samoin muutenkin kuvien ottaminen kämpän ulkopuolella. Yritän kyllä. Mutta se, että jokatoinen postaus olisi päivän asu? Ei kiitos. Ja lisäksi ittelläni on usein samat vaatteet... Omalta kannaltani hälyttävää, että eniten hakusanoja mitä blogiini on löydetty on "shoppailu" tai "vaatteet" tai vastaavaa. Toiseksi suosituin on matkailu. Joko yleisesti, tai teitty maa... Ongelma tässä on se, että minä en voi ostaa kokoaikaa uusia vaatteita, en pääse kokoaikaa matkustelemaan, vaikka paljon matkustelenkin. Olen myös surkea meikkaamaan, en osaa tehdä hienoja kynsiä, ei ole rahaa testata uutta kosmetiikkaa, eikä edes tieto/taitoa. Lukijat ovat osa blogia, haluaisin lukijoita. Onhan tässä jo blogia 3 vuotta ahkerasti kirjoiteltukkin. Pitääkö siitä omasta näkemyksestä luopuu lukijoiden takia?
Vihaan myös täytepostauksia "10 factaa minusta" ja haasteista (hyvä on. muutaman haasteen olen tehnyt. Riippuen haasteesta ja keneltä. Melkein ikinä en kuitenkaan haasta eteenpäin. Olen toki kiitollinen jos joku haastaa, ja saan siitä lisää näkyvyyttä.) Osa blogeista kuten Deryan blogi on kokonaan kuollut, mutta blogi elää muutama kerran puolessa vuodessa asukuvilla, ja kilpailuilla. Blogi menettää sielunsa, jos se elää pelkillä kilpailuilla, tai muilla yhteistyö jutuilla. Toki on OK käyttää sitä hyväkseen, mutta jos blogissa ei muuta sitten olekkaan..

Olen myös miettinyt uutta ulkoasua, ja blogin nimen vaihdosta. Mitään vaan ei juuri tule päähän...


Mun pää on ollu viime aikoina  ihan puuroa. Oon mitettiny paljon asioita, ja silti nyt tuntuu että pää on aivan tyhjä. Tiedän kyllä oikeastaan kyllä syynkin. Enkä tunnu pääsevän siitä ajatuksesta/tunteesta eroon. Kotona hakkaan päätä seinään, ja huudan tyynyyn. Mutta toistaseksi en voi asialle mitään tehdä. Lähinnä henkilön X takia. Vaikka voisin uskoutua hänelle tästä, mutta tämä kaverini ei varmastikkaan ole valmis siihen. Muutenkin fiilikseni ja pohdintani on heilahdellu rajustikkin puolelta toiselle. Olen ollut samalla onnellisempi kuin koskaan, mutta samalla helvetin epävarma itsestäni... Haluaisin kaivautua mahdollisimman syvälle peiton alle, mutta samalla niin kovasti toivoisin näkeväni hänet, ja saaden ensinäkin itslleni vielä varmistuksen.

Kävin Tiistaina Sellossa etsimässä jotain valmistujaisiin. En löytänyt mitään. 36 jalkanen ei löydä mitään kenkiä. Yksi ihana mekko ei istunut. Sita vitutuksen ja itkuaväännön määrää... olis enään muutama päivä aikaa miettiä mitä laitan päälle...

2 kommenttia

 1. Anonyymi15.21

  miks sulla on tossa esittelyssä kirjoitusvirheitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielestäni esittelyteksti on OK. tuollaisena... (Kerro jos jotain korjattavaa) Pahoittelu on lähinnä postausten osalta. Saatan kirjoittaa blogipostaukset suoraan päästä blogiin, enkä aina ehdi/huomaa kirjoitusvirheitä. Huomaan ne paremmin kun luen julkaistun tekstin, mutta en huomaa aina silloinkaan. Parannus/korjausehdotuksia otetaan vastaan :)

   Poista

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.