Viikko 17-18 kuvina!

näin laiskana "mitään ei tapahtunut"- ajatuksella päätin pistää vain viikonaikana napsimiani kuvia. Aika tylsiä, mutta aikalailla peus arkea.

Soukassa kauniaisten kaupungin omistamalla huvilalla.

Espoon Wolksvagen Centerissä. Työauton jousituksen väliin oli menny joku muovi pala vinoon. Miksi autossa on muovi osia?

Hieman ahneena jo kanat pannulle kaadettuna. Riisiä ja aurajuusto kanaa. Nams! EN kyllä muuten ole sinihomejuuston ystävä mutta tässä se toimii...Koko purkki kermaa, ja koko juustonkin olisi voinut ehkä laittaa. Mutta maun mukaan (itse leikkasin tuosta "aura":n kohalta ja kärjen tiputin kastikkeeseen.)

Pesukone toimii. Jee!!

Isi muutti nyt todennäköisesti lopullisesti malesiaan (2w. työkomennus, mutta sisko epäilee että jää sinne.) Sitä ennen isi toi meijän lapsuuden talon taulun <3 Mies tuli vain randomina myymään taulua meille aikoinaan :) mutta mikäs siinä.

Pahoittelut kuva väärin päin. No koska kana-sinihomejuusto kastike, innostuin myös kokeilemaan samaa keittona. Kasvissosekeitto oli ihan syötävää. kana-sini.hom.juust. en ole vielä maistanut.

Täti aikaa! Pikkukakkosta kattellessa!

Töissä!

Ostolakossa Virveltä bongasin tälläsen kätevän meikinpushdistus kintaan matkalle. Pakko kai se on jossain vaiheessa ostaa :))

Ensviikolla sitten vähän muuta....

Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.