Pääsiäinen -14

Hellurei! Pääsiäisen baarikierroksista on nyt nipinnapin selvitty elävänä :D Itselleni tosin perässä pysyminen oli helvetin vaikeeta, enkä siksi baareissa hirveesti edes juonut. Kuvia ei luonnolisestikkaan ryyppyviikonlopusta ole, vaikkakin olisi tehnyt mieli illalla ottaa kuva kun kaikki nukkuu :)

Välillä mietin onko hyvä idea kutsua paria kaveria tänne helsinkiin kun ollaan nähty vain koulun ulkomaan reissuilla (yhden kanssa 3vko ja toisen kanssa viikon) joten kuinka hyvin mä oikeesti tunnen ne? Ollaan toki facessa paljon juteltu. Mutta ilokseni huomasin että viihdyn niiden seurassa samoin kuin italiassa. Heti kun kaverit hyppäs junaan, tuli melkeimpä samantien ikävä :D Kuten toinen niistä sanoi että "olen omaitseni" mikä oli ekaks aika hämmentävää. Minä kun nimittäin aina sopeudun porukkaan. Mutta ehkä juuri siksi pidän erityisesti rakkaista Tavastian kollegoista <3 kun syystä tai toisesta olen/osaan/saan olla oma itseni.
En vaan voi tarpeeks hehkuttaa kuinka ihania mun kaverit on <3

No olipas aika tyhjänpäivänen postaus kun ei ole varsinaisesti mitään kerrottavaa vaikka olikin helvetin ihana viikonloppu <3 Ja tiesinhän mä että kaverit arvas mitä ostin niille valmistujaislahjaks :D Jos luette tätä: Ootte ihania<3

Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.