Näyttää jo kodilta!

Tyylikkäänä töissä!

Hellurei! Paljon on asiat edenny viimekerrasta, ja olen saanut myös viettää laatuaikaa siskonpojan kanssa :) Mutta olenkin lempi täti (ja sen lisäksi ainoa täti). Keskiviikkona käytiin Siskon ja lasten kanssa Espoon Toys'r'us:issa ostamssa lapsille pari uutta lelua, ite ostin pari lahjaa parille ihanalle Hämeenlinnan kollegalle :) Keskiviikkona alotin myös työharjottelun Kauniaisten kaupunkimittausosastolla. Mutta aika hiljaista on ollut nämä ensimmäiset 3pv, mutta kauniainen on niin pieni kunta, että eipä siellä kokoaikaa mitään uutta rakennetakkaan. Kaupungintalolla kunnan ruoka on ainakin kouluruokaan verrattuna tosi hyvää. Meillä vaan on pieniä haasteita siinä, saanko syödä siellä vai en. Koska yleensä kuulemma tehdään niin että sieltä lähetetään koululle lasku. Pari luokkalaistani on aikasemmin saanut syödä, mutta enään ei ole ihan varmaa.... Vai oonko vain ainoa joka on kysynyt asiaa opettajalta?? Ruokaraha on 4.20 ja kunnalla kevyt ruoka on 4.60 ja lämminruoka 6.?? ja kaupunki tarjosi että voi maksaa erotuksen siitä, ja saisin syödä kunnantalolla. Toivottavasti asia selvii. Mutta maikka sano että syö vaan muiden kanssa. Joten se siitä sitten toistaseksi :)

Äiti lähti tiistaina Espanjaan joten jäin koiran kanssa kotiin. Asustan edelleen äidin luona, ainakin sen aikaa kun tulee takasin. Eppu kun ei todellakaan ole mikään kerrostalo koira. Vuhvuttaa jo kun näkee jalkakäytävällä jonkun kävelevän, joten auta armias jos joutuisi asumaan kerrostalossa. Yritän silti mahdollisimman pian muuttaa sinne omaan kämppään ihan kunnolla. Toivottavasti jo ensi viikolla.

Perjantaina pääsin jo klo 11 töistä (huima 3h työpäivä. Mutta saimme silti jotain tehtyä) Koska pääsin aikasin, kävin Vantaan Tammiston HobbyHallis hakemassa tilatut verhot. Ja ne ovat kyllä nätit :) Sen jälkeen ajoin kämpilleni ja menin oikeastaan suoraan sitten siskolleni. En jaksanut mennä imuroimaan :D Lasten päiväunien jälkeen päädyttiin lähtemään Vantaan Ikeaan. Ite sain ostettuu pari laatikkoa ja taulun. Taisin myös ekaa kertaa elämässäni syödä ikean lihapullia :D Oli kyllä älyttömän hyviä hinta-laatu suhteen. Olisin halunnu ikeasta vähän kaikkea muutakin, mutta en ensinäkään tiennyt vielä mitä tarvitsen ja mihin, ja häkellyin pitkästä aikaa tavaran paljoudesta :D En ole pitkiin aikoihin käynyt ikeassa, saatika niin että saisin ite ostaa mitä ikinä haluankaan.

Isäni virallinen muuttopäivä on tiedossa. Eli 2vko päästä isäni muuttaa Malesiaan kahdeksi vuodeksi. Lauantaina oli perheillallinen (ja tälläkertaa meill.... siis isillä...) Ja sovittiin sitten seuraava päivällinen viikonpäähän isovenhemmilleni, mutta saa nähdä menenkö kun nuo Tavastian kollegat tulevat silloin. Isäni ja äitipuoleni kuulemma kustantavat meille lapsille yhden meno-paluun Kuala Lumpuriin vuodessa. Mutta loput maksamme ite. Ja olisi NIIN ihanaa päästä käymään Singaporessa :) Joten täytyypä säästää rahat Kuala Lumpur-Singapore lentoihin :) Toivottavasti Siskopuoli lähtee mun seuraks. Shoppailureissu siitä ei sitten tuu.


Lauantaina aamulla lähin jo klo 9 ajamaan isille (n:15min) ja lähdimme sieltä sitten isäni työpaikalle hakemaan peräkärryä. Oli siis taas MUUTTOPÄIVÄ! Meillä vaan oli pieniä haasteista saada mun/äitipuolen autoon vetokoukkua kiinni. Piti sitten hake isovanhempien/sedän Astra ja hakea sillä. Saimme kaikki kalusteet kahdella kertaa. Kotimatkalla seuraavaa lastia hakiessa, koukkasimme ikean kautta. Nyt sain sitten isommatkin huonekalut sinne ja kämppä rupee näyttämään jo kodilta. Sohva, hylly ja lipasto saatiin. Lisäksi käytiin ikeassa ostamassa sänky. Olin jo perjantaina niitä testannut, joten tiesin mitä halusin. Tavallaan... Hieman mietityttää matala MALM-sängyn runko, mutta eiköhän siihenkin totu? Huomasin kanssa unohtaneeni sijauspatjan (hups)

Menin lupaamaan Ammattistartti kaveriporukalle että voidaan pitää vapun jälkeen nyyttärit mun luona. Tunnen heti oloni suosituksi :D En kyllä tiedä pitäisikö se ottaa kohteliaisuutena. Itse kun aikasemmin ehdottanut että käytäisiin syömässä jossain, ei ole käynyt. Nyt sitten Nyyttärit ja mun luona koska asun yksin. Että sillai...

On muuten aivan mahtava tunne taas kirjoittaa blogia. On ehtinyt tulla hirveä ikävä koulukiireiden takia.<3 Mitä pidempään tätä kirjoitin, sitä enemmän se tunne vahvistui...

Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.