Ihana Huhtikuu!

Siis ihan mahtavaa! Sain tänään kaikki rästit tehtyä. Odotetaan vielä niiden hyväksymistä... Ja se tarkoittaa toki sitä, että on huhtikuu ja voin taas keskittyä blogiin. En ole ikinä ollut näin innoissani huhtikuusta. Viime viikonloppuna oli siskontytön ristiäiset joka sai nimekseen Iida. Ja kävipäs sillain että minusta tuli Iidan kummitäti :) (Ristiäiskuvat by: Saija)

Neule: Tally Weijl
Kengä: Viro, Viru


Porkkana ja suklaa-banaani muffinseja.


Ristiäiset pidettiin Malminkartanossa toimintakeskus Jennyssä(?)


Ja mistä tietää että on kevät? Kun koira haluaa pihalle vain ottaakseen aurinkoa. :)

Maanantaina sain avaimet kämppään (Jes!) Ja viikonloppuna olisi tarkoitus jotain tavaroita ruveta roudaamaan sinne. Se millon rupean siellä varsinaisesti asumaan, on vielä auki. Riippuen mihin menen työssäoppimaan. Kuulin myös saavani kissakaverin :) Siskon kissan. Joka on kuulemma nälkäkuoleman partaalla kun on stressaantunut kun pikku jätkä kiusaa sitä. Kissa tulee sitten mun luo turvaan :)
Keskiviikkona kävin katsomassa Divergent- Outolintu elokuvan ennakkonäytöstä. Itse kirjan jo hankkineena, mutta en ole vielä ehtinyt avata sitä. Mulla on niin paljon lukemattomia kirjoja hyllyssä.
Elokuvahan tulee teattereihin vasta 9.4 mutta minä pääsin sen jo keskiviikkona näkemään. :)
Toisin kuin Nälkäpelissä, Twilightis tai Lumoavassa kirouksessa, oli tälläkertaa pelkästään elokuva. Tosin aikasemmin ennakkonäytökset ovat olleet vasta edellisenä iltana, ennen ensi-iltaa.


Mutta leffasta pikkusen omaa mielipidettä. Arviot sisältävät siis juonipaljastuksia. Demi.fi arvion voit lukea täältä! 

Ittelläni ainoat odotukset olivat että leffa on varmasti parempi kuin Lumoava Kirous. (vertasin koko leffaa kyseiseen leffaan, saman taustan takia. kirja kk ennen leffaa. Ei niin suosittu kuin Twilight tai Nälkäpeli) Ennakkoasenne on tullut siitä, kun luin Vihan Liekit -ennakosta lukunäytteen kirjasta. Ensimmäiset 2lukua olivat mielenkiintoset, tosin tuntui etenevän jo siinä todella nopeasti (jos se sama alku on siis kirjassakin) Lisäksi tiesin että päänäyttelijä Shailene Woodley on parempi kuin Lumoavan kirouksen (Näyttelee ohjelmassa Salattu Teinielämä jota katsoin mutta tylsistyin) Mutta mielestäni ei kuitenkaan yllä parhaimmistoon. vaikka nätti tyttö onkin. Mutta olin kuitenkin ihan tyytyväinen valintaan ja mielestäni kirjaa ei-lukeneena oli ihan hyvä valinta Trishiksi.
Elokuva kertoo siis sodan runtelemasta amerikasta (No sellasia leffoja on viimeaikoina ilmestynyt yksi, jos toinenkin. Muotivillitys)

Ihmiset on siis jaettu 5 osastoon. Vaatimattomiin, Uskaliaisiin, Rehteihin, Teräviin ja Sopuisiin. Trish on syntyjään Vaatimaton, mutta ei ole ikinä tuntenut kuuluvansa sinne. Kun lopullinen valinta osastosta tulee, valitsee Trish Uskaliaat. Trish käy läpi vaativat fyysisen koulutuksen. Uskaliaissa on myös Four/4, johon Trish niinikään ihastuu. Olen itsekkin jollain tasolla romantikko, mutta mielestäni tässä se meni ällöksi. En pidä myöskään leffoista joissa päähenklö itkee. Lieneekö ahdistavuus, vai se, että kukaan ei osaa oikein näytellä itkuista. Itse kyllä tosin pidin action kohtauksista, missä trish hyppää junasta, liitää vaijerilla, ja pidin myös sotilas kohtauksesta, kun marssi Vaatimattomien kylään. Kirjaa lukemattomanan, oli mielenkiintoista että Trishin äiti oli syntyjään Uskalias. Myös erään trishin kaverin (ei Will vaan toinen) niin oli mielenkiintoista nähä se tressi, mikä siellä syntyi kun yritti tappaa Trishin. Ja myöskin se, että tappoi itsensä mielummin, kuin olisi osaton (ne jotka eivät pärjänneet Uskaliaitten testeistä, joutuu lähtemään. Joko vanhaan osastoon jos pääsee, tai osattomaksi)

paljastukset loppuvat!


Pe-Su olisi edessä enemmän tai vähemmän muutto  ja maanantaina työssäoppiminen :) Vaikkakin paikka on vielä auki. Mutta siitä sitten lisää alkuviikosta. BTW. Koulussa taas yksi koe meni hyvin, toinen vähän huonommin mutta läpi varmasti pääsen :) Sitten pieni taidenäytös :D Millainen maastomallin pitäisi olla, ja millainen se minulla on xD Mutta toivotaan että pääsen huomenna tuulettamaan valmistumista :)

Pitäisi olla

Minun on :P*Olit kiinnostunut asioista joista sulle uskouduin -Disco, Yhteys katkeaa"

Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.