Sinne minne pippuri kasvaa!

Koska en ite pidä 5 lauseen postauksista, saatan kerätä yhteen postaukseen ties mitä kaikkea ajatuksen juoksua, josta tulee sitten totaalinen sekamelska. Niinkuin tästäkin.

Mul on ollu nyt viimeviikkon meinanu pää hajota. Tuntuu etten kestäis olla enään hetkeekään Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla. Nettitutun kanssa heiteltiin ajatuksii jos oltais vaan hypätty autoon ja lähetty vaan ajamaan. Ja keksinkin paikan missä oltais saatu olla aika rauhassa. Valitettavasti nettitutulla on viikonlopun yli päivystys, ja mun pokka ei nyt ihan vielä taida riittää äkkilähdölle puolituntemattoman kanssa. Vaikka kovasti olis houkutellu... Niinpä jään Helsinkiin ja koska siskonpoika on isänsä kanssa muualla, päätettiin siskon kanssa viettää tyttöjen leffailta kolmistaan. Iidahan puolivuotiaana ei leffoja katsele mutta menossa mukana :D katottiin väärät paperit, sekä The Butler. Mikä oli kyllä hyvä (Ophra Winfrey :P )

Isäni taas tuli pariksi päiväksi suomeen ja yöpyy mun luona, joten mun pitää lähteä äidille pakoon pariksi yöksi. Sitten oli vielä puhe että näkisin yhtä kaveria samalla. Toivon todellakin että saan ajatukset sit sinne missä pippuri kasvaa... Jos en pääse helsingistä pois, täytyy tyytyä kaveriin ja yökyläilyyn. Juttelin kans samalla toisen kaverin kanssa joka pääsi opiskelemaan arkitehdiksi, ja lähtee opiskelemaan tampereelle, ja kämppä on kuulemma hankittu, joten pitääpä syksyllä sitten siellä käydä pyörähtämässä...
Töissä tulee usein mieleen että mitä helvettiä oon tehny?? Puhuminen, ja varsinkin puhelimessa puhuminen ei todellakaan ole... vahvinta osaamisaluetta. Ja silti hain tähän työhön?  Mikä neronleimaus. Mutta jos tästä puolesta vuodesta selviin niin oon aika pro, ja saan minkä työn haluan. Toivottavasti....

Pari blogi linkkiä mitä osui silmiin, ja jotka herätti mun mielenkiinnon.

Why Not? -blogi

"Kansainvälisyys on nykypäivän sana. Ihmisen täytyy, ei vaan, on pakko matkustella, kiertää eri maissa, mielellään asua ulkomailla, buukata lennot kohteeseen tietämättä mitä siellä tekee tai missä sitä asuu, olla rohkea, avartaa maailmankuvaa. Jos varaat viikon All Inclusive -loman kanarialle olet juntti. Jos et ole ikinä matkustanut Tukholmaa pidemmälle olet köyhä. Jos et halua muuttaa ulkomaille edes väliaikaisesti olet luuseri. "

Kynnen korjaus

Tilkka kermaa blogin bloggaus avautuminen. Itseäni kans ärsyttää pakolla väännetyt postaukset, kun postauksii tulee 1krt/kk ja nekin asukuvia tai arvontoja.

Kuvassa yksi mahdollisuus makuuhuoneen/parvekkeen/keittiön sisustukseen.Tyhjän näkönen :(

Leffa-ilta siskon kans :)


Napattiin työkaverin kanssa ruokalasta jälkkärit ja mentiin Tuomiokirkon portaille syömään :)
kaura/raparperi paistos ja kerma/vaniliavaahto :D

Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.