Bali 2015, Osa 1

Hellurei!  Täällä hillutaan Balin altaissa. Lennettiin siis 18. pv Honkongin kautta Kuala Lumpuriin jossa oltiin 2 yötä isäni luona, ja lennettiin siltä sitte tänne Balille. (btw. Indonesiaan/balille on maahantulo maksu.)

Kuala Lumpurissa isäni kämpästä näkee suoraan TV-tornin, ja Petronas towerin sivusta (tornit peräkanaa) ja vastapäisestä paikallisen soneran toimistot, jonka seinään valaistaan erilaisia mainoksia (josta ei kyllä nyt ole kuvia. Otan kunhan pääsen sinne takasin)
20.2 vietettiin myös mun synttäreitä, ja ostettiin sitten kämpille puolikas kakku. Oli muuten ihan hyvää, mutta en hirveesti pitänytkään pähkinöistä. Muuten tämä kerta jäi hieman vajaaksi, mutta lennetään sinne takasin viikon päästä... Katottiin myös Muumit Rivieralla. Siihen on vaikee sanoo yhtään mitään...
Lohikäärme hedelmä juoma
Kuala Lumpurista lennettin siis Balille, ja meijän hotelli on Sanur beachillä. Peneeda Beach Wiev hotel. Hyvä paikka, mutta ainoa miinus hotellin ravintolan vähän huonosta ruokalistasta. Kuta Beach on ilmeisesti enemmän nuorten, ja Sanur taas lapsiperheiden suosima ja muutenkin rauhallisempi.
Maanantaina käytiin Kuta Beachil katsomassa auringonlasku, ja syömässä Hard Rock Cafessa. Ite otin Bullet Porkkii, ja alhaalla järkyn söpö lasten hamppari mikä tilattiin jimille. Itse aikoinaan sain kitaran muotoisia nugetteja. Key Westissä 2004
Kaikki muut osti Hard Rockista jotain paitsi iida, koska iida sai aikaisemmin päivällä läheiseltä ostarilta....

Yhenä päivänä käytiin snorklaamassa. Nää suositteli jotain paikkaa X mutta isi oli käynyt siellä ja todennut huonoksi. Itse oltiin eräällä saarella joka oli tosi hyvä. (kuvia myöhemmin kunhan saan ne kameralta) Joten kannattaa kysyä reissua saareen snorklaamaan.

Tälläsen öttimönkijän löydettiin kylppärin ikkunasta (ulkopuolella). Tässä lähellä on (vähän piilossa) isompikin kauppa Hardy's missä on tosi kattavasti vaatteita, laukkuja, kenkiä ja vähän kaikkea. Itse ehtinyt käydä vaan kerran, ja käteen tarttui shortsi puku. Love It! Kyseisessä puutikissa tekee ostoksia parilla eurolla. Täällä hotellilla on pieni kirjasto, missä on asiakkaiden jättämiä tai unohtamia kirjoja, ja löytyi useampikin suomenkielinen, jotka olisi ollut kiva ehtiä lukea. Kehtaako niitä pölliä mukaan?? Kukaan tuskin huomaisi. No! Aijoo, ravintoloita rannalla on ihan hyvin, ja rannan reunaa menee laatoitettu polku joten rattailla pääsee, ja täällä pyöräilläänkin paljon. Ruuat eivät Balilla ole kovin mausteisia ja ravintoloissa lasten tuoleja ei aina ole saatavana tai hyvällä tuurilla se yksi. Ruuat tulevat hitaasti, hyttysiä on iltaisin. Mitäköhän muuta kertoisi??
Pahoittelut kuva-asettelusta ja mahdollisista näppäily virheistä. Minulla on vain Padi mukana mikä ei oo kirjottamiseen se paras mahdollinen, mutta kevyin reissukaveri...

Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.