Mitä seuraavaksi?

Ja näin se viimenen työviikko on ohi hieman haikein mielin. Ilmapiiri oli kyllä hyvä ja viihdyin siellä (vaikka välillä tuli hakattua päätä seinään). Nyt sittem 5vko lomaa (kumpa sen kokoajan voisi viettää malesiassa, mutta ehkä se 3vko nyt riittää) ja sen jälkeen töistaiseksi työttömänä. Viimeviikon maanantaina kävin kattomassa Viikossa Aikuiseksi ja sen jälkeen setäni toi mulle Taalintehtaalta ukin entisöimän astiakaapin. Otin viime perjantain saldovapaaksi töistä, ja käytiin siskon ja lasten kanssa mummin luona. Lauantina siivosin, ja sunnuntaina äiti ja siskon mies tuli auttamaan vanhan astiakaapin pois ottamisesta, ja kattolampun laittamisessa. Nyt viikonloppuna olis taas siivoomista ja kaupassa käyntiä. Kuvat astiakaapista ja uudesta lampusta laitan sitten kun on siistiä. Ostin myös Inglotista Nuden sävysen kynsilakan (voisin hehkuttaa Inglotin lakkoja maasta taivaaseen) tosin värivalinta ei tälläkertaa aivan nappiin osunut. Mutta ehkä se näyttää ihan hyvältä, mutta en vaan ole itse siihen tottunut. Ostin myös hävyttömän kalliin paida, hävyttömän kalliista ja ihanasta liikkeesä Kluuvista. Olin etsinyt pitsipaitaa pitkään, ja pulitin siitä 80e. Järkyttävää että edes pystyn maksamaan sellasta summaa paidasta. Samalla ostettiin liput Katy Perryn keikalle, (mahdollinen näköeste. Jänskää...) ja lupauduin kaverille lähteä kesällä Nickelbackin keikalle. Hups!

Oon lekitelly ajatuksella jatko-opiskelua, tai muuta opintoja vahvistavaa. Mutta katotaan. Töitä ei juuri nyt ole tiedossa. Toivon tietysti ttä voisin pysyä helsingissä töissä, mutta espoossa on ollut usempa paikka kartanpiirtäjän paikkaa, ja piirtäminen on se, mitä tällähetkellä haluan tehdä.

Ja pahoittelut etten oo vähään aikaan postaillu. Töiden jälkeen kun on kirjottanut niin ei enään kotona jaksaisi. Ja tuossa ne kuulumiset sitten olivatkin. Malesiasta tulee jotain postausta, ja yritän ainakin kerran ennen malesiaa postata...

Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.