Dunedi ja sisämaa!

Sisämaa
Ajettiin Kaikourasta etelään, ja päätettiin jäädä yöksi Timaruun. Siitä olisi sitten sopiva matka Dunediin.

Dunediin päästessä, chekattiin itsemme sisään, ja lähettii ettimään ruokapaikkaa. Vain yksi ruokakauppa ja vain yksi ravintola oli suurinpiirtein auki. Turkkilainen.
En oo kebabbia ikinä syöny, ja nyt kun olin että "joo, voisin ottaa" ja tulikin tortilla... Siis täh? Mä luulin että se on toi toinen mikä on riisin kans? "Ei oo". Kysyin sitte kaverilta et mitä Kebab oikeastaan on. Mikä siinä on "kebab"?

Sisämaa
-"No se liha"
-Mitä lihasta?
-"En tiiä"
-Mitä lihaa oot ottanu?
-"Mitä? onko niitä eri lihoista?"
-Juu, otin kanalla

Pitihän se sitten googlata, ja Kebab tarkoittaa tietyllä tavalla valmsitettavaa lihaa, mikä siis voi olla lammasta, kanaa tai lehmää.

eli: EI OLE MITÄÄN KEBAB ELÄINTÄ!

Dunedi/
Portobello
Lounaan jälkeen menitiin suoraan ajamaan pingviini paikalla, Dunedista itään, Harington Pointiin, ihan niemen päähän. Vähän ennen on myös ihan joku pingviini retki, mutta se ei ollut auki. Soitimme ovessa näkyvään numeroon, että milloin aukee. Sillä väliin oli tullut toinen suomalainen isä-tytär pari, joka myös etsi pingviinejä, joita näkisi ilmaiseksi. Puhuimme siitä mistä löytyisi, ja lähdettiin uudestaan yhessä niemen kärkeen. Olimme siellä jo olleet, mutta emme nähneet missä olisi ollut. Vähän siellä kiertelimme, ja toinen suomi pari meni enemmän kiertelemään, ja me istuttiin autoon kattomaan uutta suunnitelmaa. Isi oli juuri peruuttamassa, kun suomipari juoksi autolle, ja kertoi että portaat alas niin on pingviinejä. Onneksi ihana suomipari tuli meille sen kertomaan, eikä ehditty lähtemään. Käveltiin portaat alas, ja oli muutama ihminen portaissa kuvaamassa portaiden alla. Kerrottiin että sielä oli pari pingviiniä. Niinpä jäätiin siihen kuvailemaan, jonka jälkeen jatkettiin matkaa alas. Siellä ei kyllä sitten pingviinejä enää näkynytkään.

Dunedi/
Portobello
Pingviinit
Seuraavana aamuna lähdettiin ajamaan vähän sisämaahan, että nähtäisiin ne kauniit vuoristot. Joita kyllä nähtiin, eikä ollut sellaisia kuin kuvittelin. Pettymystä se ei siltikään tuottanut, ainakaan jokinäkymin. Muistaakseni yövyttiin Alexandrassa, ja kirjauduttua sisään, menimmä syömään ja sen jälkeen lähettiin ajamanaan Wanakaan jälkkärille ja katsomaan sisämaata ja maisemia.

Queenstowniin emmä kerenneet, vaan lähdimme seuraavana aamuna ajamaan Christchurchiin ja lennettiin Aucklandiin. Lento oli taas jonkun verran myöhässä.


Sisämaa

Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.