Kotona taas!

5 viikkoa hipelöivä loma on ohi ja oon palannut sekä suomeen, että töihin.
Lento oli klo 6-7 aikoihin suomessa ja kropalle oli shokki tulla kylmään. Lento meni hyvin, kesti 12h,  ja onnistuin nukkumaan ehkä 6 tuntia? Kun heräsin, ehti sopivasti katsoa 2 leffaa, ja yhden TV-Sarjan kun sitten jo laskeuduttiin.

Istuinkaveriksi sain vanhahkon miehen, joka on ollu 2kk Indonesiassa joka sairastui hyttysen pistosta.  Suomessa sitten hänellä on jatkohoitoja. Puhelias mies, ollut indonesialainen vaimo, mutta vaimo ei pystynyt olemaan suomen ilmastossa, eikä hänellä olisi suomessa mitään. Ihmekkös on puhelias, jos on ollu 2kk sairaana indonesialaisessa sairaalassa.

Maanantain lähinnä makasin sohvalla ja katsoin telkkaria. Kävin Kaaresta hakemassa paketin, ja kävin siskon luona. Ollut ikävä lapsia ja piti viedä lapsille + siskolle tuliaisia.
Vaatteet ja tavarat ovat edelleen lattialla, tarvitsisin isomman vaatekaapin ja varmaan ne ovat lattialla vähintäänkin tämän viikon. Ehkä ensi viikonki.  Yrittää viikonloppuna siivota.

Alotin työt heti tiistaina, ja olin huonossa kunnossa aamulla. Patjat taitaa viellä allergisoida mua kissojen jäljiltä. Silmät punottaa, nokka tukossa ja kurkku kipeä. Mutta töihin on mentävä. (nyt patjat on heivattu parvekkeelle ja nukuin viimeyön sohvalla)
Jännitin ihan hirveesti ekaa työpäivää. Ei ne työtehtävät, vaan työkaverit ja että miten niiden kanssa menee. Ihmiset vaikuttavat kivoilta, ja toivottavasti itsekkin rupean sitten sosialisoitumaan.

Yllätyksekseni kuulin, että naapurihuoneeseen on majoittunut yks vanha luokkalaiseni. Määräaikaiseksi tosin.
Nykyiset kalusteet ovat aika vanhahatavat, eikä kovin ergonomisia. Mutta saan ainakin todennäköisesti sähköpöydän, ja uutta tuoliakin pitäisi kysellä... Aika huisia ajatella, että tuo on todennäköisesti loppuelämäni työpaikka, ellen kyllästy. Ja onhan mahdollista vaihdella työtehtäviä myös työpaikan sisällä.

Reissupostauksia kyllä vielä tulossa, kunhan saan sisäisen kellon kohdilleen, ja laukkuja vähän purettua. Olen myös viikonloppuna menossa Matkamessuille, joten ehkä sieltäkin jotain postattavaa.

Mites teidän vuosi on lähtenyt käyntiin?

Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.