Foreo Luna!


Postaus sisältää mainoslinkkejä!
Heipsan!

Nyt taas aavistuksen ilosempaan aiheeseen!

Mä NIIN ihastuin Ostolakossa-Virven postauksen jälkeen uusista Foreo Luna kasvoharjasta ja koska tili näytti kuun tulot/menot plussan puolella ja koska mun kasvot on huonossa kunnossa ja likaiset (saippuasta huolimatta), päätin hypätä suoraan 99 euron  Foreo Luna Miniin, sen sijaan että olisin eka testannut halvempaa kertakäyttöistä  Foreo Luna Playta.  Huolimatta siitä, että Virve on elevenillä töissä, luotan siihen että hänen mielipidettään ei pysty ostamaan. Moni kosmetiikka bloggaaja hehkuttaa sitä, joten se ei voi olla huono. Sen lisäksi se on voittanut Ruotsin ELLE-lehden Beauty Awardsin 2014 voittaja. Mukana tulee vielä aitous todistus.


Itse ostin Foreo Lunani eleveniltä ja koska olen liittynyt Bonusvayhin, sain 5% bonusta ostoksestani. Raha senkuin karttuu, koska ostin juuri CDON:ista pari leffaa, josta myöskin saa bonusta. elevenillä on jatkuvasti erilaisia alennuksia ja kamppiksia joita kannattaa seurata. eleven löytyy ainakin facebookista ja instagramista ja toki myös elevenin omilta sivuilta.

Mä oon todella huono huolehtimaan ihosta, enkä ikinä jaksa tehä mitään joka päivä säännöllisesti. Siksi vähän mietin meneekö koko harja minulla hukkaan.


No ei mene!

Nimittäin nyt mä oikeen odotan että pääsen leikkimään sillä. Se on niin söpö, pieni ja pinkki sekä ihanan muotoinen. Sitä tekisi mieli vain tuijotella ja hivellä. Koska olin jo vähän ennen Lunan saamista pessyt naamani vanhalla Garnierin PureActive ExfoBrusherilla (mikä oli muuten todella kätevä ja hyvä, mutta niitä ei taideta enään myydä. Puhdistusaine oli riittosaa ja harjakset oli hyvät ja tuli raikas olo käytön jälkeen) en saanut niin vahvaa raikasta tunnetta Lunasta, mutta siltin sen huomaa että se toimii. Lunan ansiosta myös mun Nivean Micellar Water sekä Cleansing Milk aine pääsee vihdoin järkevämpään käyttöön. Käytän nivean milk:iä lunan kanssa ja micellaria sen jälkeen.


Lunan materiaali on silikonia joten on hygieninen, eikä ole tarvetta ostella vaihto harjapäitä mikä tuo valtaisasti säästöä pitkällä aikavälillä. Luna värähtelee 8000 kertaa minuutissa puhdistaen epäpuhtaudet hyvin (huomaa raikkaasta tunteesta iholla).
Luna on täysin vedenpitävä (jopa lataus kolo) ja yhdellä latauskerralla kestää jopa 300 käyttökertaa, mikä on itelleni unelma, että ei tarvitse esimerkiksi reissuille ottaa laturia mukaan. Varmuuden vuoksi ladata se ennen reissuun lähtöä, niin varmasti kestää koko reissun ajan.


Lunan etupuolella on kahdenlaisia nystyröitä. Etupuolella pienimmät nystyrät on perus käyttöön (posket, otsa) ja kärjessä hieman paksummat nystyrät tarkkuutta vaativiin kohtiin (nenä, silmänympärys) ja takana on vielä syväpuhdistavat nystyrät joiden pitäisi estää epäpuhtauksien syntymistä. Kuulemani mukaan, kaikki ei tätä käytä ainakaan kovin usein, mutta itse  olen joka kerta käyttänyt myös sitä. Värähtely tasoja on 2. Ekalla painalluksella vahvempi ja toisella painalluksella hellempi, mikä on hyvä esimerkiksi silmänympäryksen kanssa. Luna myös värähtelyllä ilmoittaa 15 sekunnin välein, että on aika vaihtaa putsattavaa osiota. Kätevää!

Foreo Lunaa löytyy myös miehille oma musta versionsa (eri asia sitten miksi miehille pitää olla oma, ja käyttääkö miehet edes sellasia)


Bonusway!

Mikäli et ole vielä liittynyt Bonuswayhin, pääset kirjautumaan sinne tästä! Liittymällä nyt kauttani, saat ekasta ostoksestasi vielä 10e liittymis bonuksen (Olisimpa itsekkin sen saanut).

Bonuswayssa on jo yli 800 liikettä mukana ja määrä vain jatkaa kasvamistaan ja parhaiten uusista kaupoista ja tarjouksista saat kun tilaat niiden uutiskirjeen.

Ja jotta muistaisit aina hyödyntää Bonuswayta, kannattaa ladata nettiselaimeen lisäosa, joka muistuttaa aina sivuilla, mikäli kyseinen verkkokauppa on Bonuswayssa mukana. Sen avulla ei tarvitse myöskään aina käydä Bonuswayn kautta, vaan klikkaat vain bonuswayn ilmoitusta. Selain lisäosa on saatavilla Chromelle ja uutuutena myös Firefoxille sekä Operalle. Eli jos shoppailet usein verkkokaupoissa (urheilu, matkat, kosmetiikka, vaatteet, lasten vaatteita, elektroniikkaan. Sieltä löytyy kaikkea).

Onko Bonusway tai Foreo Luna teille tuttu?

Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.