Alkusyksyn kuulumiset!

Pariisi 2008
Hellurei!

Elokuu on vaihtunut syyskuuksi ja parin viikon päästä olis firman muutto mitä koko työpaikka odottaa erittäin innolla. Ensi viikko on enään normaali työviikko (laatikoidan pakkaamisten lisäksi) siitä seuraava maanantaina klo 16 mennessä täytyy olla tavarat laatikoissa ja tietokoneet irrotettu johdoista, eli maanantai on viimeinen päivä kun pystyy normaaleja töitä edes tekemään ja Ti-Pe on sitten muuttopäiviä. TI ja KE pestään kalusteet ja TO ja PE ne viedään vallillastaa sörkkään. Mut laitettiin TO ja Pe päiviksi Sörnäisiin, joten mulle se keskiviikko on sitten viimeinen päivä vallilassa. Pitänee käydä sillä viikolla moikkaamassa maikkoja kun ovat sitten vielä tuossa lähellä.

Disneyland Paris 2008

Olin heti tukholman jälkeen flunssassa, joten mulla oli sillä viikolla vain 2 työpäivää ja loppu viikon sairauslomalla. Sen lisäksi että oon valmiiks huonokuulonen ja sitten flunssa vei kuuloa vielä enemmän. Vähän flunssaa on edelleenkin. Iski myös viime torstaina kamala väsy. Töissä homma missä pitäisi mennä 2pv niin sain kulumaan viikon. Sen lisäksi olen alkanut pakkaamaan muuttolaatikoita jota vielä entisestään hidastaa hommia. Perjantaina oli sitten Nickelbackin keikka, josta tulee kuvaa ja videota vielä myöhemmin. Samoin kun tukholmastakin. Tukholman kohdalla ongelmia tuo levyn täyttyvyys, enkä saa enään movie makerilla tehtyy videota.

Eli nyt on siis parina viikkona ollut veto pois jaksamisen kannalta. Nyt mun pitäisi siivota sekä parveke, että kämppää yleisesti. Lähi viikkoina kun pitäisi tulla uus parveke sohva ja sille pitää raivata parvekkeelta tilaa ja putsata lehdet ja tampata matto.

Eiffel 2008

Rupesin myös ihan vakavissani miettimään vaatekaappini remontoimista. Haluan sen todellakin mahdollisimman pian. Kaveriltani asiasta vähän kyselin ja sanoi että ei pitäisi olla vaikea homma. Purkaa kaapin, asentaa muovilattian joka tarvii vain liimata. Seinän kuulemma hiota ja maalata. Sitten vain asentamaan tanko ja ylähyllyt ja ostaa ikeasta lipastot. Arvioimme et rahaa siihen menisi vain n:300e ja tehtäisiin kaikki itse. Aijon jokatapauksessa myöhemmin asentaa laminaatin, mutta muovilattia sinne kuitenkin tarvittaisiin alle, että lattia on samassa tasossa

Baskeri päät!
2008
Rupesin miettimään jospa viimeistään ensi keväänä alkaisi remontoimaan. Luulen että tämä syksy voipi olla sellasta, että on kaikkea muuta. Tosin jouluksi olisi kiva saada kiva vaatekaappi. Mutta ehdottomasti viimeistään ensi keväänä aijon tämän toteuttaa jos en aikasemmin. Tosin kaappien sisältökin pitäisi käydä läpi.

Että semmosia kuulumisia tällä erään!

(kuvat ovat 2008 pariisin reissuilta isän ja siskon kanssa)

2 kommenttia

 1. Rempat on aina työläitä, mutta se valmis lopputulos palkitsee niin paljon! Ihania kuvia Pariisista ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Haavena olis että sen saisi esimerkiksi pääsiäisloman aikana tehtyä. Työläin tuossa vaatekaapissa taitaa olla purkaminen (ja niiden vienti pois), seinän ja lattian tasotus ja maalaus/lattian asennus. Onneksi lattiaa tarvitsee vain pikku palan, mutta seinät pitää koko makkarista maalata. Täytyy ottaa sitten Ennen ja jälkeen kuvat :D

   On muuten kamalaa kattoa miltä on näyttänyt melkein 10 vuotta sitten :D

   Poista

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.