"En ikinä halua lemmikkiä!"


Kuva, jonka Sara (@sassuliiini) julkaisi
Jokaisella lemmikin omistajalla se tulee vastaan.
Rakkaan perheenjäsenestä luopuminen, kuoleminen tai lopettaminen.

Jouduin jo jouluna luopumaan rakkaista kissoistani ja niitä on jatkuvasti valtasa ikävä. Aina kun katsoo eläinohjelmia, joku kissa muistuttaa Peksiä tai Eveä.

Viimeviikolla koko perheen rakastama siskoni koira Luna (Kultasennoutaja-Lapinkoira) kävi eläinlääkärissä jalan takia ja uutiset olivat surkeat. päivien/viikkojen/vuosien aikana ristiside on mennyt hajalle. Leikkaus maksaa 2 000e. Sen lisäksi ilmeisesti 60-70% todennäköisyydellä se tulee toiseenkin jalkaan ja sen lisäkis vielä uusiutua. Mikäli olisi rahaa leikata jokaikinen kerta, niin olisi aivan ihanaa! Mutta ei ole rahaa. 
Lopetusajaksi on siis varattu 21.9.2016 n: klo 12.30

En halua ikinä lemmikkiä. En halua ikinä luopua tai menettää rakasta lemmikkiäni ja perheenjäsentäni. Pupumme Ellu kuoli sätkien siskoni syliin. En halua kokea samaa. Rakastan kyllä eläimiä yli kaiken, mutta en vain kestä niiden menettämistä.

Onneksi sain viikkositten olla viikonlopun hoitamassa lunaa ja nukuttiin kylki kyljessä otin sen lusikkaan ja halasin. Jos joku osaa piristää surullista mieltä niin luna ja peksi. Heti kun huomaa että on surullinen, tulee syliin ja vaatii rapsutusta. Sekä luna että peksi. Ovathan ne kasvaneet yhessä.

Peksihän tuli siskolleni 3 viikon ikäsenä ja luna otti peksin suojiinsa. Siksi ne ovatkin kuin paita peppu<3

RIP Luna <3

Olit ihanin ja rakkain koira maanpäällä<3
Sua tulee todella kova ikävä <3

Kuva, jonka Sara (@sassuliiini) julkaisi
Video, jonka Sara (@sassuliiini) julkaisi
Video, jonka Sara (@sassuliiini) julkaisi  

1 kommentti

  1. Vaikka postauksen otsikko saattaa herättää negatiivisia tunteita, on ihanaa, että kuitenkin rakastat eläimiä! :) lemmikit tulevat aina perheenjäseniksi ja on todella vaikeaa menettää ystäväänsä. Valitettavasti meillä kaikilla on rajoitettu elinaika ja joudumme tavallaan todistamaan lemmikkimme "lähtöä" vaan siksi koska meidän elinkaaremme on pidempi. Mieti kuitenkin kaikkia ihania hetkiä, mitä olet kokenut lemmikkiesi kanssa! Kuinka paljon positiivisuutta ne ovat sinulle antaneet! :) siitä täytyy olla kiitollinen, lemmikit saavat meitä onnellisiksi - se on niiden tehtävä :D Älä mieti tommosia, kyllä tää tästä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.