Syyskuun -16 kuulumiset!

Huhheijaa mikä kuukausi takana ja luulen että myös oikeastaan koko loppu vuosi saattaa olla hieman hektistä niin henkisesti kuin fyysisestikkin. Eli sekä tukholman että riian tekstit ovat vielä tulematta ja kahden seuraavan reissun päivämäärät kutakuinkin tiedossa. Praha marraskuun alussa 3.11-6.11 ja Malesia 2.3-19.3 Lippuja ei kyllä kumpaankaan vielä ostettu, mutta pomolta alustavasti kysytty.
(Tän kirjottamisen jälkeen, prahan suunnitelmat muuttunut, mutta katotaan niitä tarkemmin myöhemmin. Myös Riian kuvat saatu, joten sitäkin rupean väsäämään)

Töissä ei hommat alkanu ihan parhaimmalla mahdollisella tavalla, mutta toivottavasti tilanne hieman rauhoittuu. Nyt on sitten pari päivää ollut kiirettä, kun kaavat mitä ei muuttoviikolla saatu, tulee sitten nyt ja sitten on jonossa että omia kaavoja, että tarkastukseen tulleita kaavoja, joilla on suht kiireellinen aikataulu.


Sunnuntain (joka ei oikeestaan enään ollut syyskuuta),  käytiin Sutsisatsaamassa Fröbelin palikoiden keikalla. Jimi sinne halusi, mutta vähän möksäs siellä, eikä ujona lähtenyt leikkeihin juurikaan mukaan. Iida tosin saatiin paikoin leikkeihin mukaan, mutta ei sekään jaksanut keskittyä kokoaikaa.

Laihdutus on mennyt vituiks, mutta löysin uudet treeni kengät. Vielä kun pääsis sinne salille.


Kämppää koittanut siivota, sain parvekkeelle vihdoin sohvan (jes) ja deitin kanssa ollan pohdittu sitä vaatekaappia ja tällähetkellä tilanne näyttää hyvältä. Purkaa vanhan ja kasata uusi. Todennäköisesti lattialle ja seinälle ei tarvitse tehdä mitään. Edes maalata. Muuten olisi joutunut maalaamaan koko makkarin. Nyt sen voi tehdä toiste. Nyt sitten vaatekaapin saa todennäköisesti viikonlopussa tehtyy, jos ostetaan kalusteet ja tavarat etukäteen, ettei niiden takia tarvitse lähteä.  Oon ihan yber innoissani meijän suunnitelmista, enkä todellakaan malta odottaa että saan esitellä ideoita ja tuloksia teille!Ollaan töissä käyty kerran Teurastamon kiinalaisessa syömässä lounas buffettia ja paikkaa on ihan hirveesti kehuttu, mutta suoraan sanoen meijän porukassa kukaan ei oikeastaan tykännyt siitä. Missä vika? Miten voi olla, että meidän koko pieni jaoksemme ei pitänyt paljon kehutusta Teurastamon kiinalaisesta?

Käytiin yhden työkaverin kanssa sitten lohdutukseksi testaamassa paljon kehuttua Jädelinoa, joka on tuoretta, käsin tehtyä, home made, lisäaineeton yms.yms. Kiinalainen aiheutti ison pettymyksen, mutta Jädelino ei todellakaan! Itse otin mansikka sorbetin sekä suklaa-maapähkinä jäätelön ja ai että oli herkullista <3 Sorbetti aitoa ja raikasta. suklaa-maapähkinä aitoa ja ihanan pehmeää.


Kuva, jonka Sara (@sassuliiini) julkaisi

Kuinkas teidän Syyskuu on meni?

Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.