Löhöloma sallittu?

Heipsan! 

Malesian matka siis siirtyi Tammikuulta maaliskuulle ja mulle se sopii paremmin kuin hyvin.

Isäni siis asuu KL:ssä jonka takia sinne menen. Meillä on myös tarkotus käydä Koh Lipellä, mutta suoraan sanoen en tiedä haluanko sinne juuri nyt. Isäni on enään puoli vuotta siellä ja palaa sitten suomeen. Isäni pitää minua pönttönä jos en sinne haluakkaan lähteä koska "kerran kun ollaan niin lähellä". Tuol oli hyvä viime jouluna kun käytiin Uudessa-Seelannissa ja Australiassa,  mutta Lipelle tulisin todennäköisesti jokatapauksessa käymään joskus esim saarihyppely taktiikalla. Omasta mielestäni jos 2vko:n matkasta ollaan 5pv lipellä, menee tavallaan se ilmainen asunto hukkaan. Tällähetkellä pitkän lomavajaus vuoden jälkeen tekisi mieli ottaa vain rennosti altaalla itsekseni, eikä yrittää väkisin ottaa kaikkea irti uudesta paikasta. Vaikka tietenkin Snorklaaminen kyllä houkuttaa, enkä ole pitkään aikaan päässyt snorklaamaan. Mutta niin myös rento kaupunkiloma poolilla. Olen siis käynyt KL:ssä useamman kerran, joten vaikka taatusti paljon on näkemättä, on perus nähtävyydet nähty. Paitsi yksi, mutta se sijaitsee isäni nykyisen asunnon vieressä joten puistossa pääsen tälläkertaa käppäilee.

Mikä olisi teidän mielipide? Lähteä Koh Lipelle vai jäädä Kuala Lumpuriin
Ja uskaltaisinkohan siitä sanoa isälle?

2 kommenttia

  1. Molempi parempi. Mun mielestä ranta- ja kaupunkiloman yhdistelmä on just passeli. :) Koh Lipe on niin ihana paikka, että lähtisin sinne tosi mielelläni. Mutta nämähän on ihan mielipidekysymyksiä ja jos susta tuntuu, että haluat mieluummin olla koko ajan Kuala Lumpurissa, niin sano ihmeessä siitä isällesi (hän ei ilmeisesti lue blogiasi :D ?).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei lue ja parempi niin :D Haluan kuitenkin pitää homman ittelläni ilman ulkopuolisia vaikutuksia. Lipestää oon kyllä kuullut pelkkää hyvää. Ehkä se ei sitten olekkaan ihan niin huono juttu. Snorklaamaankaan kun ei ole vähään aikaan päässyt. Mutta nämä on juuri näitä kun ei yksikseen matkusta, eikä voi samalla tavalla itse asioita päättää. :) Toivottavasti syksyllä sitten.

      Poista

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.