Messukeskus-sovellus testiin!

Heipsan!

Matkamessut starttasi tänään ammattilaispäivillä, mutta tavikset (minä mukaanlukien) starttaa huomenna.  Itse tosin voitin liput Archie gone lebanon -blogin arvonnassa. Kiitos Inka <3

Mä törmäsin pari kuukautta sitten Messukeskuksen omaan sovellukseen ja oon siihen nyt vähän tutustunut ennen messuja, ja tarkotus kokeilla hyödyntää sitä myös messuilla.


Messut saa sovelluksen kautta laitettuu omaan kalenteriin ja antaa myös vinkkejä siitä, mitten messukeskuskeen kannattaa tulla. Yritykset listattu aakkosittain sekä teemoittain ja jopa messutarjouksia löytyy etukäteen selailtavaksi.Sovelluksessa on kätevää myös se, että näet kaikki lavat ja niiden ohjelmat ja kellonajat samaan aikaan, joten tuon kanssa on paikanpäällä todennäköisesti helppo katsoa milloin seuraava itseään kiinnostava juttu alkaa. Kiinnostavimmat ohjelmat, yritykset ja tarjoukset voit lisätä suosikkeihisi ja ainakin ohjelmasuosikit näkyvät siellä aikajärjestyksessä, joten tiedät mikä ohjelma on seuraavaksi.

Loppuun vielä kysyisin, onko OK olla yhdistetty matka-lifestyle blogi, vai pitäisikö matkablogi olla erikseen huolimatta siitä, että se ei ainakaan toistaiseksi ihan hirveästi päivittyisi? Viimeksi 2 blogin pitäminen tuntui haastavalta. Mitä mieltä olette? Ja oletteko jo ehtineet tutustua Messukeskuksen omaan sovellukseen? Ootteko tulossa messuille?

2 kommenttia

  1. En ole mikään bloggaamisen asiantuntija ja oma blogini on vasta myös alkutaipaleella, mutta siitä huolimatta kommentoin blogia koskevaan kysymykseen. Kirjoita yhtä blogia, mielestäni LifeSylen -blogiin sopiii hyvin myös matkat. Kirjoita siitä mistä tykkäät ja tee blogistasi oman näköinen. Onnea matkaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti kommentista :) Totta tuo että tekee mitä tykkää ja veikkaisin että jos olisi 2 erilillä blogia, laatu saattai huonontua. Ei niin että se vieläkään mitenkään erityisen hyvä ole, mutta kunhan kehittyy. Ainoa vaan, että LifeStyle -blogien ja Matkablogien lukijat ovat vaan aika usein aivan eri kohderyhmää.

      Poista

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.