Tän vuoden kalenteri tulee eleveniltä!

Sisältää Affiliate-linkkejä*
Mun tän vuoden joulukalenteri ei sitten lihota yhtään! Joulun muut herkut tekee sen puolestani. 

Törmäsin elevenin joulukalenteriin  ja laitoin sen heti sähköpostiseurantaan. Valitettavasti kyseinen kalenteri on loppu, mutta Ostolakossa-virve on koonnut postaukseensa useamman vaihtoehtoisen kalenterin.

Joko olet ruvennu miettimään joululahjoja? Itselläni on ainakin siskolle jo ajatus, mitä hänelle hankin.  Jos sulla ei ole ideaa, (tai vaikka olisikin) ja oot samanlainen kuin esim äitini joka ei tykkää joululahja shoppailusta sitten yhtään, eikä tykkää pyöriä kaupoilla ja ostelet mielummin netistä, kannattaa klikata itsensä ensin Bonuswayhin!*

Itse olen tienannut jo melkein 40e ja isoimmat tuotot ovat tulleet mulle eleveniltä* ja CDON:ista. Sen jälkeen eri matkavaraus sivustoilta sekä Suomalaisesta kirjakaupasta että adlibriksestä*. Mutta toki Bonuswayn kautta saa bonusta erilaisita verkkokaupoista. Jos ostat tuotteen jokatapauksessa, ni miks et ottais ostoksesta pienä summaa takasin? Itse sain tästä joulukalenterista 6e takasin. Kalenteri maksoi 120-140e ja kalenterissa on kosmetiikkaa 500e arvosta. En todellakaan malta odottaa ja teen tuote esittely/testaus postauksia aina viikon lopussa ja ehkä mahdollisesti myös jopa videon muodossa.


Mä en malta odottaa että saan alkaa availee luukkuja <3 pitäisi olla kalenteri joka laskee montako päivää on joulukalenterin ekaan luukkun, mutta hei!!

SIIHEN ON TASAN KUUKAUSI!!!

Oon muuten yrittäny väsätä jonkun sortin kokeilu videota Pariisista ja sen vuoksi kone huutaa täyttä (vaikka olen siirtänyt kaikki mahdolliset pilveen ja ulkoselle tai roskikseen.) Joten isojen kuvamäärien muokkaaminen on tällähetkellä haastavaa. Koitan saada videon pian valmiiksi, jotta sitten päästäisiin takaisin blogin kimppuun. Ajatuksena on esitellä sekä kauneus- että kirjamessujen ostoksia ja koti on saanut uusia tavaroita. Joku kokki postaus on myös ollut ajatuksena, vaikka tän hetken keittiö ei ihan inspaa kokkailuun. Ja kävimpä eilen myös testaamassa Himo Clubin tanssituntia. Nyt pitäisi vain päättää jatkaakko sitä vai ei.

Että tämmösiä pikakuulumisia tähän väliin, mä palaan videon kimppuun ja toivottavasti "nähdään taas pian".


Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.