Top 3 insta storieta!


Oon löytänyt 3 instagrammaajaa, joilla on hauskat storiesit ja tuntui että mun on pakko jakaa ne teidän kanssa. kahden instaajan tarinoista voisi hyvinkin saada viihdyttävän tube kanavan tai vaikka kokonaisen leffan. Nämä myös postaa ihan kivaan tahtia. 


Linda on personal traineriksi opiskeleva kampaaja joka tällähetkellä remontoi uutta kauneushoitolaansa. Lindan storiessa näkyy niin treenausta, remontti hommia kuin hauskoja arjen, remontin ja treenin avautumisia huumorilla ja pilke silmäkulmassa.The Neighboursin taka on naapurit Emma ja Emilia jotka on pakanneet pirteen värisen asuntovaununsa, 2 koiraa ja lähtenyt 3 kuukaudeksi pyörimään ympäri eurooppaa. Sattumuksilta ja tilanteilta ei vältytä ja niiden kahden toilailujen, nolojen tilanteiden ja  hienojen maisemien kera on erittäin viihdyttävää katsottavaa. Euroopan roadtripin storiesit näyttäisi kaikki löytyvän insta tilin kohokohdista, tai suoraan täältä!Virven insta tili on vähän ongelmallinen, kun iso osa siitä on kosmetiikkaa ja insta kuvat kaikki on kosmetiikkaan liittyvää. Se miksi Virven nostan tähän kuitenkin listalle on hänen jutut ruotsalaisista ja ruotsalaisuudesta. Miten omissa oloissa viihtyvä pärjää sosiaalisten ruotsalaisten seassa. Hauskaa kuittailua  ruotsista, ruotsalaisista ja  ruotsin kielestä.


 Mulla on myös ehkä ajatuksena nostaa muutama suosikki/hauskimmat/persoonallisimmat lukemani blogit, mikäli sellainen ehkä kiinnostais.

Onko teillä heittää nimiä joiden storiet ovat hauskoja ja huumorilla varustettu? Ilmianna oma suosikki Storyttaja! (ei taida muuten olla edes oikea sana...)Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.