Paluu 9 vuoden jälkeen!Maaliskuussa 19.3.2019, nousee jälleen yksi Finnairin kone kohti New Yorkkia, aika tasan 9 vuotta sen jälkeen kun eräs 16-vuotias oli juuri  palannut ensimmäiseltä Nycin reissusltaan. Vielä hieman pöllämystyneenä ilman että se tuntui todelliselta. Ja jota jäi harmittamaan kun ei päässyt kävelemään Brooklynin sillalle.

Yllä oleva kuva on ainoita kuvia musta niin, että voisi ehkä tunnistaa missä ollaan ja päiväykseksi on merkitty 8.3.2010.

Mä oon niin super innoissani tästä!

Finnair täytti 95 -vuotta ja niillä oli 4 päivän ajan alennus lentoja ja me päätettiin napata Finskin suorat lennot nyciin alta 4-sadan (tähän ei kyllä sisälly ruuman laukkuja) ja varauksen jälkeen otettiin vain minulle ruumalaukku ja hintaa kahdelta henkilöltä tuli 877e. Mietin että tästä ei tule shoppailu reissua, mutta vähän kieltämättä hotsittais. Onneksi laukun saa aina jälkeenpäinkin netistä varattua ja laukun ostettua.

Hotelli me löydettiin Hotels.comista ja varattiin The New Yorker A Wyndham hotelli joka oli verojen jälkeen 1200e yhdeksän yötä ja 10min kävelyn päästä Broadwaylta. Saatiin Rewardsiin 9 leimaa, eli vielä 1, niin saadaan ilmainen yö. Paras yllätys kyllä oli Bonusway! Hotels.comin Bonusten suuruus menee näin:
  • 6,00 %
    Uuden asiakkaan hotellivaraus (11.11. asti)
  • 5,00 %
    Hotellivaraus ilman Hotels.com Rewards-pisteitä
  • 3,00 %
    Hotellivaraus josta saa Hotels.com Rewards-pisteitä


Luulin saavani n: 40e bonusta (tuon 3% mukaan) mutta yllätyksekseki, sainkin 73e, eli 6% mukaan. Ihan mahtavaa!  En ollut tajunnut tuota uuden asiakkaan hotellivarauksen extra bonuksii :) Tällä hetkellä bonusway -tilini näyttää siis tältä:


Jos sulla ei muuten ole viel Bonuswayta niin kipinkapin KLICK ja rekisteröitymään. Linkin kautta minä saan pienen provision ostoksistasi, sinä saat bonuksesi sekä 10e extraa ensimmäisen ostoksen yhteydessä. Sen jälkeen voit ladata selaimeesi lisäosan joka jatkossa muistuttaa, mikäli vierailemassasi nettikaupasta saa bonusta. Jos sulla on tästä kysyttävää, niin laita viestiä niin vastailen kommentti boxissa.

Oon haaveillu pääseväni nyciin vähintäänkin viimeset 5 vuotta, ehkä enemmänkin. Edellisellä kerralla oltiin vain 5 päivää, yks sadepäivä meni New Jerseyn Outletissa,  yks päivä meni Bronxin eläintarhassa joten itse manhattaniin jäi 3 päivää aikaa. Must nähtävyydet Vapaudenpatsaan, Ellis Islandin, WTC-museo, Empire ja Times Square käytiin, sekä Leijonakuningas Broadwaylla joka oli kyllä ehdottomasti mieletön kokemus siitäkin huolimatta että nukahtelin kesken kaiken ja pää kopahteli puiseen selkänojaan.  Nyt on onneksi enemmän aikaa tasottaa aikaeroa.

Haaveiletteko te NYCistä tai oletteko jo olleet?
Onko antaa tipsejä tai vinkkejä? 


Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.