Uuden vuoden lupsautukset!

Hellou! En edes muista millon viimeks olen tänne kirjotellu. Edelleen ajatuksia blogin suhteen on, mutta toteutus ontuu ja syitä on monia. En jaksa kuvailla kosmetiikka kalenterin tuotteita kun ei ole sopivaa taustaa,  perus elämä pyörii töiden ja epäterveellisen elämän ympärillä, olen käyttänyt koko talven yhtä ja samaa mekkoa ihan vain siksi että muut vaatteet ei mahdu päälle ja yleensä kuvat itsestäni on hirveitä enkä koe itseäni nätiksi läskeineni enkä ole hirveesti vaivautunut edes meikkaamaan, mikä tosin varmaan vähän auttaisi mutta ei kyllä pulla poskiakaan kiinnosta hirveesti esitellä. Mutta tässä vähän tietoa ainakin alkuvuoden suunnitelmista ja lupauksista.

  • Kuten tässä postauksessa kerroinkin, varattiin Black Fridaylta lennot NYC:iin maaliskuulle. Jota olen odottanut jo vuosia, mutta nyt taas mieleni leijuu enemminkin Miamissa ja Karibian lämmössä, mutta eiköhän se NYC innostus vielä palaa takaisin. Ei se nyt voi 5 vuoden jälkeen täysin kadota.
  • Terveelliset elämäntavat! Mun polvi on ollut vähän rikki jo vuoden ja uskon että ylipaino vaikuttaa asiaan. Isäni lupasi minulle ja siskolle 1.6 asti kilpailua kuka pudottaa painoa eniten. jokainen (eli minä ja siskoni) saadaan jokaisesta pudotetusta kilosta 100e ja se joka meistä kolmesta on lopulta pudottanut eniten, saa vielä bonuksena 500e (tai isäni tapauksessa että hänen ei tarvitse maksaa meille sitä 500e:tä) joten nyt on panokset korkeella, koska itselläni on pudotettavaa vähintään 20kg, mikä tarkoittaa vähintää 2000e, ja sillä rahalla olisi suunnitelmissa lähteä 2020 risteilemään karibialle. Eli vähän taakse jäänyt #Painonpudotus tulee taas, ja yritän viikottain, ainakin puolen vuoden ajan kertoa tänne kuulumisia. 
  • Rahan käytön tarkastelu. Olen jo kerran 2015 tehnyt postaus-sarjan nimeltä "What the hell happend my money" ja tykkäsin ihan hirveesti sitä tehä. Ajattelin nyt (yrittää) tammikuun tehdä saman uudestaan, kun tuntuu että rahaa vain katoaa ja onhan meillä tilannekin muuttunut. En asu enään yksin ja asuntolaina on tullut maksettavaksi ja nyt pitäisi seurata kahden ihmisen kulutusta, mikä tekee tästä haasteellisempaa. 
  • Lukea enemmän. Luin nuoruudessani aika paljon ja välillä se näkyi blogissakin pieninä kirja-arvosteluina. Viimevuosina lukeminen vähentynyt ihan hurjasti ja Goodreads osaa kertoa että vuonna 2018 luin vaivaiset 3 kirjaa, kun kirjahyllyyn on tullut lisää varmaan kymmenisen kappaletta. Tämän vuoden tavotteeksi Goodreadsiin asetin että 6 kirjaa, mutta tosiasiassa yritän josko saisin luettua ainakin yhden kirjan kuukaudessa, eli 12 kirjaa vuoden 2019 aikana. Mua saa seurata Goodreadsissä ja linkki täällä! Otan myös ilomielin itsellenikin seurattavia joten ilmianna itsesi, jos käytät Readssia. En tiedä olenko vainoharhainen vai onkohan mun aivot surkastunut kun en ole kirjoja pitkään aikaan lukenut, kun tuntuu että en ole päässyt kirjoihin enään samalla tavalla sisälle kuin ennen. Toivottavasti tämä korjaantuu, kunhan jaksan lukea.
Millaisia elämän- tai matkasuunnitelmia teillä on vuodelle 2019?

Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.