#Painonpudotus 4/19


Sunnuntai 27.1

Lähtöpaino: 80,9
Paino nyt: 79, 5
Ero: 1,4kg
Rahaa potissa: 100e

Hommat edelleenkään mene ihan priimasti. Ulkona on edelleen tullut syötyä, mikä taitaa nykyään olla mun heikko kohta. Alkavalla viikolla alotan taas käymään Himo Clubilla vaikkakin tanssi jää nyt polven takia välistä, mutta käyn ainakin kokeilemassa, kiinnostaisiko jokin kolmesta lihasvoima tunneista. 

Alkavan viikon syön varmaan useampana päivänä ulkona. Koko kaupungin tasolla ilmeisesti kaikkien toimistotyöläisten kellokorttiliukumaa supistetaan, mikä on saanut ison osan työpaikallamme ihan raivon partaalle, joten teen koko alkavan viikon pitkää päivää, vielä kun sen pystyy "helposti" tekemään (mikäli kaiken takana on meidän ihana pormestarimme, niin palakoot helvetissä). Voisin asiasta kiukutella vaikka kuinka paljon (koska koko tässä homassa on pahasti mätää) mutta tuskimpa muita asia kiinnostaa, enkä edes tiedä saisiko asiasta puhua (toisaalta miksi ei? Kyse kuitenkin koko kaupungista, eikä pelkästään vain mun toimialastani ja kuten sanoin, koko jutussa tuntuu olevan jotain mätää...)

Ensi viikolla lisään liikuntaa, joten toivottavasti ensi viikolla paino olisi alle 79kg. Peukut pystyyn! Tähän asti pudotus ei ole oikein toteutunu haluamallani tavalla, mutta samalla tiedän että voisin tehdä asiat paremminkin. 

Ootteko te innostuneet jostain lajista? Miten te liikutte?

Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.