#Painonpudotus 1/2019


Kuten edellisessä postauksessa kerroin, isäni heitti vedon (tai lupauksen) että maksaa minulle ja siskolleni jokaista pudotettua kiloa kohden 100e ja joka meistä kolmesta (isä mukaan lukien) pudottaa painoa eniten 1.6 mennessä, saa bonuksena vielä 500e. (eli jos isäni voittaa, niin hänen ei tarvitse maksaa 500 euroa, mutta muuten jos minä tai siskoni pudotetaan painoa eniten, isä maksaa eniten pudottaneelle 500e). Joten panokset ovat aika kovat. Pyrin joka sunnuntai julkaisemaan haaste kuulumisia ja edistymisestä.

Keskiviikko 2.1.2019

Aloitus paino: 80,9kg
Tämän hetkinen paino: 80,9kg
Painoa pudotettu: 0kg
Rahaa potissa: 0e

Kilpailu alkaa ja lähtöpainoksi minulle tuli 80,9kg, ja tavoitteeni on painaa 50-60kg eli 20-30kg. Olen tyytyväinen jos 5kk aikana 15kg tippuu.

Eka päivä ei sujunut täydellisesti, mutta toki parempi kuin joululoma. Parit kaakaot tuli juotua, aamupalan laiminlöin koska unohdin enkä tätä viikkoa hirveästi suunnitellut. Sähköpöytää jäi käyttämättä, oma tekemä pyttipannu ei ehkä ollut paras (mutta kinkun jämät täytyy saada syötyä) ja söin jämä toffifeet. Loput suklaat ja karkit on avaamattomia, joten ne menee eteisen kaapin perälle. Kotona olisin toki voinut jumpata mutta se jäi, samoin siivoaminen. Tässä asiassa on pakko tsempata (koska pakkohan mun on tää voittaa.) Ulkona kun on aika liukasta ja tulossa kylmä ja tuulista joten ulkoilu ei oo kovin mielekästä. Jos en ole tehny asiaan korjausliikettä viimeistään ensi viikolla, pitää potkaista itseään kunnolla perseelle. 

Päätin että palkkapäivänäni menen töissä ulos syömään, ja miehen palkkapäivää seuraavana viikonloppuna ulos syömään + pieni herkuttelu sallittu esim yhden jäätelön tai leffa poppareiden/karkkien merkeissä.

Sunnuntai 6.1.2019

Tämän hetkinen paino: 80,9kg
Rahaa potissa: 0e

Eka viikko ei oo sujunu kovin hyvin ja paino ehtipariksi päiväksi jopa nousta. En ollut miettinyt ruokia etukäteen, syötiin jääkaappia tyhjäksi joulukinkusta ja lohesta. Ei ollut lämmintä takkia että olisi hirveesti viittinyt ulkoilla ja oli todella liukasta. Portaita unohdin käyttää, en muistanut nostaa sähköpöytää ylös ja loman jälkeen töistä tullessa olin todella väsynyt unirytmi sekaannuksesta, että nukuin lähes joku päivä töiden jälkeen päikkärit ja torstaina oli tarkoitus ottaa 20min päikkärit, mut nukuinkin 2 tuntia. Nyt alkavan viikon ruokailut on ainakin vähän paremmin suunniteltu, niin katsotaan tuoko se mitään tuloksia. Samoin toki liikuntaa on tarkoitus lisätä esim sähköpöydän avulla, portaita kävellen ja vähintään hypätä bussista aikaisemmin. katsotaan ensi viikolla, onko muutosta tapahtunut.

Onko täällä muilla painonpudotus tai elämäntapa remontti meneillään? Kertokaa omat kuulumiset!

Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.