10v Synttäriarvonta!!

Arvottavat tuotteet saatu Ekolokerolta

Heissan!! Blogini täyttää tänään pyöreitä ja sain sovittua siskoni kanssa, jolla on pari pientä nettikauppaa, niin arvonnan hänen Ekolokeron muutamasta tuotteesta. Ekolokero on siis pieni muutaman vuoden vanha nettikauppa joka myy suomalaista tuotantoa,  ekologisia, luonnonmukaisia ja vegaanisia tuotteita sekä kestotuotteita. Yksi kaupan suosituimmista on kestosuodatinpussi jollainen minullakin on. Meillä ei ihan älyttömästi kahvia juoda, mutta silloin tällöin, enkä halua täyttää kaapia paketilla suodatinpusseja. Aivan täydellisesti kestosuodatinpussit sopivat mm. mökille, veneelle, asuntovaunuun tai asuntoautoon. Pussi on helppo putsata. Kippaat purut roskiin, huuhtele ja käytä uudestaan tai laita kuivumaan. Olen ostanut myös nämä syötävän söpöt jätski ja kuppikakku korvikset! Tykkään myös näistä bambulapuista, varsinkin reissussa meikin puhdistuksessa. Minä en ole vielä päässyt kokeilemaan Ekolokeron pesuaineita, enkä ihan hirveästi kosmetiikkaakaan (sheavoita ja suolasaippuaa lukuunottamatta) ole päässyt/kerennyt tutustumaan, mutta ilmeisesti aika suosittuja nekin ovat. Voit kokeilla vaikka tutustumispakkauksella ensin.

Mutta jospa siirryttäisiin itse asiaan. Siskoni antoi minulle mukaan arvottavaksi bambulappu setin sekä mintun tuoksuisen voidemaisen deodorantin (Ei hitsit mun pitää itekkin ostaa ja testata tätä) joten sehän menee näppärästi myös käsimatkatavaroissa.  Tämän lisäksi ajattelin itse laittaa myös omaa rahaa, ja laittaa mukaan kuukauden lahjakortti BookBeattiin (mikäli osaan xD), niin reissuille saa sitten jotain lukemistakin mukaan.  Osallistut mukaan arvontaan laittamalla s-posti osoitteen kommenttikenttään. Voit samalla vaikka kertoa mikä on seuraava matkakohteesi, tai mihin haluaisit seuraavaksi matkustaa.  Aikaa arvontaan sunnuntai-iltaan klo 18 asti.  Onnea arvontaan! 


EDIT: Voittaja on nyt arvottu, ja voittajaan on oltu yhteydessä. Onnea voittajalle!

9 kommenttia

 1. Paljon onnea 10-vuotiaasta blogistasi!
  Seuraava matkakohteeni on toivottavasti Italia :)

  Eve_95@windowslive.com

  VastaaPoista
 2. Anonyymi10.43

  Islantiin haluaisin mennä, mutta mistä koskaan tietää milloin on turvallista, vaikka onkin rokotettu :/ Kiva olisi kokeilla voidedeodoranttia :)

  talvijoulu@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Anonyymi12.51

  Onnea 10 vuotiaalle blogillesi, varmaan Islantiin menemme seuraavaksi.
  aiholapp at lailanet.fi

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea blogillesi. Ja Tsekit olisi maa johon haluan matkustaa. salli.moilanen35@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Onnea blogille! Irlantiin mieli halajaa!
  maija.sulku@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Onnea! Saariselkä olisi tällä hetkellä mieluisin kohde. :)

  hippohiiri@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Anonyymi9.45

  Onnittelut blogillesi :)
  Haluaisin matkustaa Wieniin.
  nelliina(@)yahoo.com

  VastaaPoista
 8. Onnittelut!
  Reissua ei ole suuniteltuna, mutta Pariisista haaveilen :)

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista
 9. Haluaisin matkustaa ihan vaan toiselle puolelle suomea, näkemään vanhempiani :)
  helistiel(at)gmail.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.